Vesti > Srbija

Danas ponovo KIŠA I SNEG, ali iz dana u dan BIĆE SVE TOPLIJE, uskoro se VRAĆA PROLEĆE

Narednih dana toplije ali mestimično sa kišom

Izvor: K1info/Tanjug

10/04/2023 > 06:55

podeli vest:

Danas ponovo KIŠA I SNEG, ali iz dana u dan BIĆE SVE TOPLIJE, uskoro se VRAĆA PROLEĆE
Foto: Pixabay.com


U Srbiji danas iznad većeg dela zemlje umereno do potpuno oblačno, mestimično sa kišom, na planinama sa snegom, samo u Vojvodini pre podne pretežno sunčano.

Duvaće slab i umeren vetar, u planinskim predelima povremeno i jak severnih pravaca. Najniža temperatura od 2 do 7, najviša od 11 stepeni na jugu Srbije do 17 stepeni Celzijusa u Negotinskoj Krajini.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kratkotrajnom kišom, uglavnom u prvom delu dana. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura oko 6, najviša oko 15 stepeni Celzijusa. Tokom noći ponovo kratkotrajna kiša.

U utorak će biti promenljivo uz smenu sunčanih i oblačnih intervala i sa kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, na jugu i istoku Srbije, kao i na planinama i jak, severni i severozapadni. Najniža temperatura od 3 do 7 stepeni, a najviša od 13 do 18 stepeni.

U sredu malo do umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima. Vetar umeren i jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od 4 do 10 stepeni, a najviša od 16 do 19 stepeni.

U četvrtak malo do umereno oblačno i suvo sa sunčanim intervalima, kasnije popodne i uveče na krajnjem severozapadu Srbije jače naoblačenje sa kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od 2 do 8 stepeni, a najviša od 17 do 20 stepeni.

 

 


 

 

Ostavite komentar