Vesti > Srbija

Pogledajte novu PROVOKACIJU na KiM: Nasilnici u uniformi MALTRETIRALI ŽENU SA DETETOM u naručju

Incident se dogodio na raskrsnici u Zvečanu, policija lažne države intervenisala sa četiri vozila i naoružana dugim cevima

Izvor: K1info/Tanjug

03/04/2023 > 07:20

podeli vest:

Pogledajte novu PROVOKACIJU na KiM: Nasilnici u uniformi MALTRETIRALI ŽENU SA DETETOM u naručju
Foto: screenshot Facebook Srpska lista


Srpska lista saopštila je da su "nasilnici u uniformi" na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju. 

"Kao što smo govorili na današnjoj konferenciji, na severu nisu raspoređeni policajci već nasilnici u uniformi koji su malo pre na raskrsnici u Zvečanu sa četiri vozila i naoružani dugim cevima maltretirali ženu sa detetom u naručju. A ti Kurti nastavi sa provokacijama… misliš da možeš kako hoćeš, a dokle ćeš…", navela je Srpska lista sinoć na svojoj Facebookstranici. 

Uz objavu Srpska lista okačila je i snimak incidenta. 

Potpredsednik Srpske liste Igor Simić ranije u nedelju je na konferenciji za medije rekao da su pripadnici specijalne kosovske policije nezakonito i protiv Ustava takozvanog Kosova prisutni na severu KiM, jer sastav policije mora da odražava etnički sastav teritorije na kojoj se nalaze. 

On je upozorio da, u slučaju da se ne pusti uhapšeni Milovan Božović i ne prestane represija Kurtijevog režima, srpski narod to više neće trpeti, niti prihvatiti, rekao je potpredsednik Srpske liste Igor Simić, na konferenciji za medije Srpske liste (SL) u severnom delu Kosovske Mitrovice. 

 

Ostavite komentar