Vesti > Srbija

Stvarno je pokazala šta znači biti ŽENA HEROJ: Tanja iz Čačka koja je USVOJILA BEBU "LEPTIRA" DOBIJA KUĆU od opštine

Gradnja kuće koštaće oko devet miliona dinara a sve troškove preuzeo je na sebe Grad Čačak

Izvor: K1info/RINA

08/03/2023 > 12:21

podeli vest:

Stvarno je pokazala šta znači biti ŽENA HEROJ: Tanja iz Čačka koja je USVOJILA BEBU "LEPTIRA"  DOBIJA KUĆU od opštine
Foto: RINA.rs


Hrabra hraniteljka Tatjana Obradović, svoj dom i bezgraničnu ljubav pružila je devojčici ostavljenoj u bolnici, koja boluje od teškog oboljenja kože. Posle mnogo godina, provedenih pod tuđim krovom, Tatjana će konačno dobiti svoju kuću.

I sama majka troje dece i baka troje unučića, iako podstanar, ova Čačanka nije odustala dok malena Nađa nije postala član njene porodice, a kako kaže, procedura je bila zahtevna. Sa njom ide na terapije i pomaže joj da svaki novi dan, uprkos svoj težini dočeka sa osmehom.

Foto: RINA

 

Njen podvig zaista je jedinstven i iako nikad ni od koga ništa nije tražila, Grad Čačak odužio se ovoj velikoj ženi. 

- Ona je svetao primer ljudskosti i nema sumnje da je to zasluženo i najmanje što mi kao zajednica možemo učiniti. Gradnja kuće koštaće oko devet miliona dinara a sve troškove preuzeo je na sebe Grad Čačak - kazao je za RINU gradonačelnik Milun Todorović.

On je istakao da je Tatjani odmah ponuđen stan na Ljubić Keju koji je grad imao na raspolaganju, ali je ona u tom trenutku već ušla u proces dobijanja dozvole za gradnju kuće za njihovu brojnu porodicu.

- Tatjana Obradović je heroina našeg grada i svi smo na nju ponosni, njen plemeniti gest nas je inspirisao da maloj Nađi omogućimo što bezbrižnije odrastanje, a Tanja ima svoj posao, ali možemo da joj pomognemo u tom poslu kao i čitavoj njenoj porodici - kazao je gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

 

 

Ostavite komentar