Vesti > Srbija

Još ima DOBROTE U NAMA: Tanja, HEROINA koja je USVOJILA BEBU "LEPTIRA" na proleće DOBIJA KUĆU od opštine

Ova heroina živi kao podstanar, a kad je čula da će dobiti svoj krov nad glavom ostala je bez teksta

Izvor: K1info/RINA

24/12/2022 > 20:02

podeli vest:

Još ima DOBROTE U NAMA: Tanja, HEROINA koja je USVOJILA BEBU "LEPTIRA" na proleće DOBIJA KUĆU od opštine
Foto: RINA


Tatjani Obradović је žena velikog srca, koja je svoj dom i bezgraničnu ljubav pružila devojčici ostavljenoj u bolnici, koja boluje od teškog oboljenja kože, a priča o njoj obišla je Srbiju.

I sama majka troje dece i baka troje unučića, iako podstanar, ova Čačanka nije odustala dok malena Nađa nije postala član njene porodice iako je procedura bila zahtevna. Sa njom ide na terapije i pomaže joj da izgura svaki novi dan.

- Ona je heriona našeg grada, žena ogromnog srca i divna majka i baka. Živi kao podstanar i mora dobiti svoj krov nad glavom. Kad smo joj saopštili tu vest bilo joj je neprijatno, jer ona je skromna žena koja nikad ništa nije tražila - rekao je Milun Todorović, gradonačelnik Čačka.

- Prvo je bilo reči da joj se kupi stan, ali pošto, Hvala Bogu, ima brojnu porodicu dobiće svoju kuću. Ima plac koji je nasledila od svoje majke u Ljubiću, a radovi će početi odmah na proleće kako bi kuća bila gotovo da leta - rekao je on.

Kad je grad rešio njeno stambeno pitanje, Tanja je ostala bez teksta, jer u životu nije navikla da joj se nešto poklanja, već da sve sama zaradi. Pre nekoliko dana dobila je i Decembarsku nagradu i tom prilikom i svojim obraćanjem izmamila je suze na licima prisutnih.

- Mala Nađa me je naučila da biti hrabar znači hodati sa osmehom i kad vam se plače, da biti posvećen znači ne odustati ni onda kada bi mnogi to učinili, da biti srećan znači zahvaljivati se svakom trenutku u kom osmeh nosi i novu nadu - skromno i kroz suze rekla je tada Tatjana dok se salom prolomio gromoglasan aplauz.

- Hvala vam što ste to prepoznali. Ova nagrada nije samo za mene, već za sve hranitelje koji su otvorili vrata svog srca i svog doma za decu bez roditeljskog staranja - rekla je ona.

 

 

 

Ostavite komentar