Vesti > Srbija

Zar SIN treba da mi OSTANE BEZ OCA: Supruga ranjenog Srbina ZABRINUTA za njegov život

Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu

Izvor: K1info/Tanjug

23/01/2023 > 19:23

podeli vest:

Zar SIN treba da mi OSTANE BEZ OCA: Supruga ranjenog Srbina ZABRINUTA za njegov život
Foto: TANJUG/ STR, fotografija niske rezoolucije/ nr


Povodom toga što su Miljana Delevića pripadnici ROSU danas 23.01. upucali na Bistričkom mostu u Leposaviću, njegova supruga Ana Delević rekla je da je veoma zabrinuta za zdravstveno stanje svog supruga.

Kako je dodala oštećeno mu je plućno krilo, kao i da će on sutra biti prebačen iz bolnice u Kraljevu dalje na lečenje u Kragujevac ili Beograd.

Za Kosovo Online je rekla da je zabrinuta i za svog sina koji je na televiziji video da mu je otac ranjen, iako je ona pokušala da zaštiti dete i ne kaže mu šta se dogodilo.

- Ja svoje dete ne mogu da smirim. On neprestano plače i doziva oca - rekla je Delević.

Kako je rekla nije čula sa svojim suprugom i da će sa deverom krenuti u Kraljevo i da se nada da joj kosovska policija neće praviti problem i pustiti je da prođe kada na prelazu bude videla njeno prezime.

Dodala je da je policija danas probala da zaustavi auto u kojem je bio njen suprug kako bi ga maltretirala, i da je sasvim opravdano što on nije stao.

- Ali postoje i drugi načini da se to reši. Auto je načisto izrešetan. Mogli su da jave drugoj patroli da ih zaustavi - istakla je Delević.

Delević naglašava da iako njen suprug nije vitalno ugrožen, ali da ima tešku povredu pluća, tako da strahuje da se situacija ne zakomplikuje i dodaje da će sutra biti prebačen iz Kraljeva u Kragujevac ili Beograd.

- Situacija je strašna! Zašto se ovo dešava? Šta ja da radim ako se mom suprugu nešto desi? Da li treba da izađem na ulicu i pucam u Albance i njihove automobil - rekla je Delević.

Delević je poručila da nadležni moraju da reaguju na ovu situaciju, ali da ona u ovom trenutku samo želi da njen suprug bude dobro i da nekako umiri svoje dete koje se potreslo.

Direktor kancelarije za KiM Petar Petković izjavio je ranije da su pripadnici specijalnih jedinica ROSU Kosovske policije pucali danas oko 11.30 na vozilo u kojem su se nalazila dva Srbina, i da je tada ranjen Miljan Delević, a njegov suvozač Dušan S. prošao bez povreda, dok je čitav automobil izrešetan.

Incident se, kako je rekao, dogodio kod nelegalnog punkta na Bistričkom mostu na magistralnom putu Kosovska Mitrovica-Leposavić.

Delević je pogođen u predelu levog grudnog koša i ima prostrelnu ranu s kojom je transportovan hitno u bolnicu u Kraljevu, naveo je Petković.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar