Vesti > Srbija

Vučić objavio PRVU pobedničku FOTOGRAFIJU nedelje u okviru KONKURSA Najlepše domaćinstvo Srbije

Reč je o fotografiji domaćinstva Aleksandre i Milana Stanića u selu Moravci

Izvor: K1info/Tanjug

14/01/2023 > 10:30

podeli vest:

Vučić objavio PRVU pobedničku FOTOGRAFIJU nedelje u okviru KONKURSA Najlepše domaćinstvo Srbije
Foto: Instagram Printscreen


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić objavio je danas na Instagramu prvu fotografiju nedelje u okviru novog konkursa na temu Najlepše domaćinstvo Srbije, a reč je o fotografiji domaćinstva Aleksandre i Milana Stanića u selu Moravci.

- Domaćinstvo je osnova svega, porodice, snage i života. To je mesto sigurnosti, ono se voli i čuva, na njemu se radi, o njemu se brine, tu se okuplja - napisao je Vučić na Instagramu buducnostsrbijeav.

- Vrata svog domaćinstva ove nedelje otvaraju nam Aleksandra i Milan Stanić, koji su podelili sa nama deo svoje brižljivo uređene svakodnevice i okućnice, koje ovaj mladi bračni par gradi u samom srcu Srbije, u selu Moravci. Spoj tradicije i modernog, a pre svega ljubav prema sopstvenim korenima, jeste put koji koji je izabralo domaćinstvo Stanića - napisao je Vučić.

- Šta za vas znači biti dobar domaćin? Koja su to ognjišta koja vi zovete svojima, koja vas hrane, pokreću i kojima se uvek vraćate? Povedite nas u obilazak najlepših domaćinstava naše Srbije! Čekamo vaše fotografije na: najlepsedomacinstvo@predsednik.rs - napisao je Vučić.

Predsednik Vučić je, posle uspešnog fotokonkursa Naša najlepša Srbija, za novi godišnji konkurs postavio temu Najlepše domaćinstvo Srbije, a fotografije građani mogu da šalju na adresu najlepsedomacinstvo@predsednik.rs.

Predsednik je pozvao građane da šalju fotografije koje na najbolji način predstavljaju kuće i okućnice, bašte i dvorišta, uređene vrtove i tradicionalne detalje koji krase imanja i domove u našoj zemlji sa svim jedinstvenim obeležjima naše raznolike tradicije u svim krajevima Srbije.

 

 

 

 

 

 

Ostavite komentar