Vesti > Srbija

Dragana Macura POBEDNICA konkursa NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA, predsednik uručio nagrade NAJBOLJIM AUTORIMA

Konkurs Naša najlepša Srbija organizovan je u junu prošle godine sa ciljem da se na najbolji način promoviše lepota Srbije

Izvor: K1info/kurir.rs

13/01/2023 > 11:17

podeli vest:

Dragana Macura POBEDNICA konkursa NAŠA NAJLEPŠA SRBIJA, predsednik uručio nagrade NAJBOLJIM AUTORIMA
Foto: Tanjug/Miloš Milivojević


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić dodeljuje nagrade autorima fotografija sa konkursa Naša najlepša Srbija na izložbi njihovih fotografija u Palati Srbija.

Njena slika imala je 6.488 lajkova na instagramu.

Predsednik je Dragani uručio nagradu, a pored nje nagrađeni su i Aleksa Petrović, Bojana Vukomanović, Budimir Jovanović, Negoslava Stanojević, Bojan Lučić.

Konkurs Naša najlepša Srbija organizovan je u junu prošle godine sa ciljem da se na najbolji način promoviše lepota Srbije, a svake nedelje birana je najlepša autorska fotografija, koju su kandidati slali na mejl Predsedništva otvoren za tu namenu.

Konkurs je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram nalogu @buducnostsrbijeav u cilju promocije jedinstvene lepote, običaja i nasleđa Srbije.

Putovanje po Srbiji nastavlja se i ove godine uz poziv predsednika Vučića građanima da svoje autorske fotografije najlepšeg domaćinstva Srbije šalju na e-poštu najlepšedomaćinstvosrbije@predsednik.rs.

 

 

 

Ostavite komentar