Vesti > Srbija

U naredna 2 dana glasanje za FOTOGRAFIJE u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija" - i vi MOŽETE DA BIRATE

Autori svih objavljenih fotografija pozvani su da prisustvuju izložbi svojih radova i svečanom prijemu,. Najbolji će biti nagrađen

Izvor: K1info

24/12/2022 > 13:13

podeli vest:

U naredna 2 dana glasanje za FOTOGRAFIJE u okviru konkursa "Naša najlepša Srbija" - i vi MOŽETE DA BIRATE
Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav


U okviru konkursa "Naša najlepša Srbija", koji je pokrenuo predsednik Srbije Aleksandar Vučić u naredna dva dana građani mogu da glasaju za favorita.

Predsednik je na svom Instagram profilu napravio retrospektivu svih nedeljnih pobedničkih fotografija konkursa koje su na konkursu pobeđivale proteklih nedelja.

- Danas sabiramo utiske sa dosadašnjeg putovanja po našoj najlepšoj Srbiji i biramo pobednika. Podsećamo vas na svih 29 stanica ovogodišnje zajedničke avanture i dajemo vam priliku da, u naredna dva dana, glasate za vašeg favorita, tako što ćete svoje sviđanje dati odabranoj fotografiji objavljenoj u okviru konkursa 'Naša najlepša Srbija', na Instagram profilu predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića -  navedeno je u objavi na Instagramu buducnostsrbijeav.

Autori svih objavljenih fotografija pozvani su da prisustvuju izložbi svojih radova i svečanom prijemu, kada će im predsednik Vučić uručiti poklone, a pobednik, koji osvoji najviše glasova, primiće i glavnu nagradu - iPhone 14 Pro Max i Apple iPad.

- Radujemo se da vas upoznamo i da od sledeće godine nastavimo, kuda god nas povedete po našoj najlepšoj Srbiji - istakao je predsednik Vučić.

 
 

Ostavite komentar