Vesti > Region

OPSADNO STANJE U ZAGREBU! Muškarac UBIO ženu u stanu, DEČAK dozivao POMOĆ sa terase

Muškarac je uhapšen, a ulica je blokirana radi uviđaja

Izvor: K1info/24sata.hr

Autor: Kristina Jokić

05/04/2024 > 09:50

podeli vest:

OPSADNO STANJE U ZAGREBU! Muškarac UBIO ženu u stanu, DEČAK dozivao POMOĆ sa terase
Foto: K1info/Shutterstock/Unsplash


Policija je blokirala deo Livadićeve ulice u Zagrebu gde od jutros traje opsadno stanje zbog pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je jedna ženska osoba prvo ranjena, a potom podlegla povredama u bolnici.

Mesto je ograđeno policijskom trakom, a službenici ne propuštaju ni vozila ni pešake. 

- Taman sam se parkirala u toj ulici kad sam u 7.19 časova čula pucanj. Sin je izleteo na balkon i počeo da viče: 'Upomoć, upomoć! Zovite policiju!'. Odmah sam pozvala policiju, on im je rekao da je tata upucao mamu. Tamo sam se zadržala neko vreme, a kad je stigla je ogradila ulicu i rekla nam je da se udaljimo sa mesta događaja - ispričala je žena koja je svedočila nemilom događaju za 24sata.hr.

Kako neslužbeno saznaje Jutanji list, došlo je do pucnjave iz vatrenog oružja u kojoj je jedna ženska osoba ranjena a počinitelj se trenutno nalazi u policijskim prostorijama. Nedugo zatim, žena je podlegla povredama i preminula.

- Dana 5. aprila oko 7.25 časova na području Maksimira u stanu je muškarac ispalio hitac iz vatrenog oružja i povredio ženskog člana porodice. Policijski službenici su povređenu ženu pronašli u stanu i pružena joj je lekarska pomoć - saopštila je policija i dodala da je osumnjičeni pod njihovim nadzorom.

Ostavite komentar