Vesti > Region

SKANDAL U HRVATSKOJ! Političar pretukao maloletnika! (UZENEMIRUJUĆI POST)

Napad se dogodio u petak oko 9 sati, a prethodila mu je svađa oko psa

Izvor: K1info/index.hr

Autor: Anica Ninković

29/03/2024 > 15:09

podeli vest:

SKANDAL U HRVATSKOJ! Političar pretukao maloletnika! (UZENEMIRUJUĆI POST)
Foto: Unsplash.com


Član Gradske organizacije Mladeži HDZ Grada Dubrovnika Domagoj Kaznačić, koji je i MMA borac, brutalno je pretukao 17-godišnjeg dečaka, rekao je za Index otac stradalog. Napad se dogodio u petak oko 9 sati, a prethodila mu je svađa oko psa.

- Poslao sam dijete da prošeta psa. Iza bolnice u Dubrovniku je šuma i pustio je malog psa tamo. U nekim žbunjem je bio i Kaznačićev pas. Psi su se posvađali, Kaznačić je napao našeg psa i udario ga nekoliko puta. Sin ga je pitao da li je normalan i zašto udara psa, a ovaj ga je napao - rekao je otac.

Fotografije možete pogledati ovde.

Doktori su rekli da ne pokazuje nikakvu empatiju

- Kaznačić se iznervirao i udario mog sina pesnicom u glavu. On je bivši MMA borac, a moj sin ima 17 godina. Pao je na pod, a kada je počeo da ustaje, počeo je da ga udara pesnicama, kolenima i šta god je našao.Posle kada je ponovo pokušao da ustane počeo je da ga davi. Ugrizao ga je za čelo i ruku gde ima velike modrice. Iz bolnice su istrčale medicinske sestre i doktori, počeli su da viču, ali on nije hteo da ga pusti ni uz svu tu buku, stalno mu se vraćao. Sin je ostao na podu plačući. Od petka do ponedeljka je zadržan u bolnici, ima potres mozga, slomljen nožni prst i mnogo povreda po glavi i telu - rekao je otac.

Njihov sin je odmah posle događaja saslušan u policiji, a Kaznačić je takođe saslušan i zadržan tog jutra.

- Osim njega, saslušane su i medicinske sestre i lekari. Rekli su nam da Kaznačić nije pokazao nikakvu empatiju ili bilo šta. Rekli su i da se njime bavi profesionalac. Bojimo se, izaći će za mesec dana i šta onda - pitao je otac pretučenog mladića.

Policija: Maloletnik je teže povređen, napadač je podneo krivičnu prijavu

Otac kaže da su u popodnevnim satima saslušani i u kriminalističkoj policiji i da je narednog dana napadaču određen istražni pritvor od mesec dana. Sve je za Index potvrdila dubrovačka policija.

- Možemo potvrditi da je u jutarnjim satima u petak, 22. marta, nadležna policijska stanica zaprimila dojavu osoblja Opšte bolnice Dubrovnik da su na lečenje primljena dva povređena mladića, od kojih je jedan 17-godišnjak. maloletnik, a drugi 31-godišnjak, te da su, prema izjavi mlađeg muškarca, povrede zadobili u tuči. Postupajući po primljenoj dojavi, izvršeno je kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da su ranije tog dana dvojica pomenutih mladića na istom mestu šetali pse bez povoca, kada je došlo do sukoba pasa, a potom i sukoba između vlasnici pasa. Tokom sukoba, maloletnik je zadobio teške telesne povrede, dok su stariji zadobili lakše povrede i obojica su zbrinuti u dubrovačkoj bolnici. "Zbog sumnje da je počinio krivično djelo nanošenje teške tjelesne povrede, 31-godišnjak je, uz krivičnu prijavu, predat pritvorskoj jedinici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske - poručuju iz policije.

Prošle godine izabran u odbor mladih HDZ-a, borio se na MMA prvenstvu

Kaznačić je prošlog novembra izabran za člana Gradskog odbora Mladeži HDZ-a, a vijest o njegovom imenovanju objavio je gradonačelnik Dubrovnika Mato Franković. 2010. godine sa dubrovačkim klubom Gladijator učestvovao je na MMA prvenstvu Hrvatske.

 

Ostavite komentar