Vesti > Region

Postoje i ovakvi POSLODAVCI: Radnik iz Hrvatske na POKLON OD FIRME dobio - AUTOMOBIL

Firma Nika Konstrukcije iz Varadžina, svom radniku za 35 godina rada poklonila automobil. Marijan Ljubić je u firmi od prvog dana

Autor: 24sata.hr

21/09/2022 > 09:00

podeli vest:

Postoje i ovakvi POSLODAVCI: Radnik iz Hrvatske na POKLON OD FIRME dobio - AUTOMOBIL
Foto: Printscreen Facebook


Iako u Hrvatskoj generalno još uvek važi mišljenje o lošem odnosu poslodavca prema radniku, neki poslodavci svoje radnike ipak ne uzimaju zdravo za gotovo, dok su nekima i poput porodice.

Kako prenose hrvatski mediji, kompanija Nika Konstrukcije sa sedištem u Petrijancu u Varaždinu, kako bi se zahvalila na vernosti, svog dugogodišnjeg radnika iznenadila je novim automobilom.

- Gospodin Marijan Ljubić je naš zaposleni od prvog dana, što znači da je s nama već 35 godina. Česte promene radne okoline danas su svakodnevica i samim time ovolike godine vernosti prava su retkost. Kad se takav jubilej poklopi s proslavom šezdesetog rođendana, nema boljeg nego zahvalnost izraziti prikladnim poklonom, novom škodom oktavijom - napisali su iz firme na Facebooku.

- Gospodinu Marijanu zahvaljujemo na godinama vernosti i marljivom radu uloženom u Nika konstrukcije, a verujemo kako će mu dolazak na posao od sad biti još draži i udobniji - dodali su iz firme.

 

 

Ostavite komentar