Vesti > Region

Ovo je TINEJDŽER osumnjičen za UBISTVO U DOBOJU: Bio u vezi sa SUPRUGOM žrtve, zajedno ga brutalno ISKASAPILI (FOTO)

Oni su nesrećnog čoveka vezali selotejpom i konopcem, gepekovali pa ubili u šumi

Izvor: K1info/mondo.rs

Autor: Kristina Jokić

31/01/2024 > 15:59

podeli vest:

Ovo je TINEJDŽER osumnjičen za UBISTVO U DOBOJU: Bio u vezi sa SUPRUGOM žrtve, zajedno ga brutalno ISKASAPILI (FOTO)
Foto: Društvene mreže


Telo Saše Kulišića pronađeno je u šumi kod Doboja, nago i vezano za drvo. Ubijen je na veoma svirep i brutalan način, usta i oči bili su mu oblepljeni selotejp trakom, dok je telo bilo doslovno iskasapljeno. 

Policija je u šumi zatekla pse kako ližu krv ubijenog. Za brutalno ubistvo Saše osumnjičeni su njegova supruga A. K. i muškarac D. L. (19), koji su navodno bili u ljubavnoj vezi. 

Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković rekao je da je istraga pokrenuta nakon što je kuma osumnjičene A. K. oko 11 časova prijavila policiji da su A. K. i njen suprug S. K. nestali, te da su na krevetu vidljivi tragovi krvi.

Foto: Društvene mreže

 

Prema njegovim rečima građani su u 13.50 časova prijavili policiji da je u Preslici pronađeno telo, koje je ubrzo identifikovano. 

- Krenuli smo sa preduzimanjem mera i radnji na rasvetljavanju ubistva i došli do saznanja o osobama koje se mogu dovesti u vezu sa tim krivičnim delom. Odmah smo krenuli u potragu i muškarac D. L. (19) je identifikovan i uhapšen - istakao je Radinković. Dalje je pojasnio da je na osnovu dobijenih podataka utvrđeno da se supruga ubijenog nalazila u Banjaluci, gde su je locirali i uhapsili policijski službenici PU Banjaluka.

Tamo je, kako navodi, otišla iznajmljenim automobilom "pežo".

- Izvršen je pretres na dve lokacije, stana u Banjaluci koje su osumnjičeni iznajmili i Petrovu odakle je osumnjičeni D.L, kao i pretres četiri automobila. Kriminalistička obrada je i dalje u toku, a osumnjičeni će biti sprovedeni u Okružno javno tužilaštvo u Doboju - rekao je Radinković. Naglasio je da su osumnjičeni još 27. januara vozilo osumnjičene A.K. odvezli u Banjaluku, gde su iznajmili drugo vozilo kojim su se vratili u Doboj.

Foto: Društvene mreže

 

I u Doboju su iznajmili još jedno vozilo, a u Banjaluci stan na dan, prenosi ATV Banja Luka. Načelnik PU Doboj Slobodan Radinković otkrio je na konferenciji za medije da je žrtva pre zločina najverovatnije bila omamljena. 

- Prema informacijama koje trenutno imamo oni su, kako se sumnja, oko 1 sat noću došli u porodičnu kuću gde su zatekli oštećenog u krevetu. Za sada imamo informaciju da je dan, dva pre sipani lekovi u vodu ili limunadu oštećenom, da bi se što više onesposobio i da ne bi pružao otpor - rekao je Radenković i dodao da će biti sprovedeni svi toksikološki nalazi i obdukcija.

- Kada su ušli u kuću, L. D. je kako se sumnja, šakom zadao udarac oštećenom, potom su ga vezali selotejpom i konopcem i posle toga su ga ubacili u gepek vozila iznajmljenog u Banjaluci, da bi nakon toga L. D. sa vozilom iznajmljenim u Doboju krenuo dalje, a pratila ga je A. K. u drugom vozilu. Došli su na Preslicu, izvukli žrtvu iz prtljažnika, i tad mu, kako se suma A. K. zadaje tri uboda nožem u predelu abdomena. Veruje se da je tada oštećeni i preminuo - naveli su iz policije.

Ostavite komentar