Vesti > Region

Policija otkrila JEZIVE DETALJE UBISTVA u Doboju: Ljubavnici danima DROGIRALI Sašu, gepekovali, pa VEZANOG ISKASAPILI

Telo su vozili u prtljažniku, a nakon ubistva žena i mlađi ljubavnik otišli su u iznajmljen stan

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

31/01/2024 > 11:48

podeli vest:

Policija otkrila JEZIVE DETALJE UBISTVA u Doboju: Ljubavnici danima DROGIRALI Sašu, gepekovali, pa VEZANOG ISKASAPILI
Foto: Facebook printscreen


Načelnik Policijske uprave Doboj Slobodan Radinković rekao je danas da je Saša Kulišić ubijen sa umišljajem i na monstruozan način.

- Možemo zaključiti da se radi o umišljaju, da je pripremano i na monstruozan način je izvršeno - rekao je Radinković na vanrednoj konferenciji za novinare povodom ovog slučaja brutalnog ubistva.

On je rekao da je nestanak Saše Kulišića prijavila juče kuma njegove supruge Andree K, nakon što je videla da ona i muškarac izlaze iz kuće u ulici Miloša Obilića i da su u kući vidljivi trgovi krvi. Kuma je, dodao je, nestanak Saše Kulišića prijavila juče oko 11.50 sati.

- U prvi mah se mislilo da se radi o nasilju u porodici ili porodičnoj zajednici, pa su decu preuzeli radnici Centra za socijalni rad - rekao je Radinković.

Par sati kasnije, u 13.50 građanin je prijavio da je na Preslici u šumi pronađeno telo kome su ruke bile vezane na leđima.

- Došlo se do saznanja da se radi o K. S, rođenog 1978. godine čiji nestanak je prijavljen, pa je policija na osnovu svojih informacija došla do saznanja da se u vezu mogu dovesti ženska osoba K. A, rođena 1991. i muškarac L. D. rođen 2005. godine koji su bili u vezi - rekao je Radinković, preneli su mediji.

Foto: Facebook printscreen

 

Do hapšenja A.K. u Banjaluci je došlo sledom niza povezanih aktivnosti , rekao je načelnik i dodao da su A. K. i L. D. iznajmili dva vozila u rent a car kućama i stan na dan u Banjaluci gde su otišli nakon ubstva. Radinković je dodao da je utvrđeno da su njih dvoje nekoliko dana ranije, dva-tri dana pre ubistva ubijenom Saši u limunadu stavljali i lekove kako bi bio što više onesposobljen.

- Oni su jedan sat posle ponoći došli u stan u Doboju, gde su zatekli oštećenog u krevetu. L. D. ga je udario šakom, nakon čega su ga vezali i ubacili u prtljažnik rent a car vozila. Po dolasku na lokaciju uboden je tri puta nožem nanevši mu povrede od kojih je preminuo - rekao je Radinković.

Ostavite komentar