Vesti > Region

Zatvorenici ih VREĐAJU i ZASTRAŠUJU: Evo kako OTAC ubijene VANJE i ostali OSUMNJIČENI provode vreme u PRITVORU

Zatočenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom

Izvor: K1info/kurir.rs

08/12/2023 > 15:45

podeli vest:

Zatvorenici ih VREĐAJU i ZASTRAŠUJU: Evo kako OTAC ubijene VANJE i ostali OSUMNJIČENI provode vreme u PRITVORU
Foto: Freepik.com/Skopje1


Otac Vanje Đorčevske (14) suočen je sa oštrim revoltom ostalih pritvorenika u zatvoru Šutka u Skoplju, a ništa bolje ne prolaze ni ostali osumnjičeni za njenu smrt.

Svaki put kad ih izvedu i vraćaju u Šutku zatvorenici ih vide kroz prozore, a zatim pozivaju, udaraju po rešetkama, vređaju...

Direktor zatvora Filip Andov nije ni potvrdio, ali ni demantovao navode lokalnih medija. Andov samo ističe da je bezbednosna situacija pod kontrolom i naglašava da je pristup četvorici osumnjičenih ograničen.

- Osumnjičeni za Vanjinu smrt odvojeni su od ostalih pritvorenika i zatvorenika. Ni svi zatvorski službenici nemaju pristup tim prostorijama. Ulazite sa posebnim karticama koje drže određeni čuvari. Kontrolišu se konstantno s obzirom na stepen kriminala i u skladu sa protokolima i zakonima - kaže Andov za Skoplje1.

Zatočenici i zatvorenici iz Šutke zgroženi su dvostrukim ubistvom.

Trojica od četvorice osumnjičenih koji se nalaze u zatvoru priznala su krivicu i svoje uloge. Ukazali su i na Ljupča Palevskog kao organizatora i počinioca gnusnog dela.

Foto: printscreen Facebook/Zorica Gjorcevska

 

Jedini među njima, koji nije priznao krivicu ili povezanost sa bilo kim od ostalih osumnjičenih, jeste otac devojčice Aleksandar Gorčevski koji tvrdi da nikoga od njih ne poznaje i da nije Palevskom otkrio putanju kretanja svoje ćerke.

Đorđevski je na saslušanje na kome mu je određen pritvor do 30 dana, podsetimo, doveden u zatvorskom kombinezonu, a na snimku se vidi da su ga u zatvoru ošišali na ćelavo.

Ostavite komentar