Vesti > Region

KO SU POLICAJCI koji su ORGIJALI u stanici? Slali slike OBNAŽENIH ŽENA šefu KAVČANA, jedan osumnjičeni je u BEKSTVU

Dva inspektora u Kotoru su preko "Skaja" slali eksplicitne fotografije nepristojnih radnji iz policijske stanice

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

27/11/2023 > 15:41

podeli vest:

KO SU POLICAJCI koji su ORGIJALI u stanici? Slali slike OBNAŽENIH ŽENA šefu KAVČANA, jedan osumnjičeni je u BEKSTVU
Foto: Pixabay.com


Dva inspektora su u prostorijama OB Kotor organizovala orgije sa dve ženske osobe, a o tome su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu "kavačkog klana".

Oni su u prostorijama policijske stanice OB Kotor fotografisali obnažene žene i eksplicitne radnje koje su se odvijale u pomenutim prostorijama. O ovakvim orgijama reagovao je i ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović.  

Ministar je otkrio da su u pitanju policijski službenici Slobodan V. i Marko N. policajci sa eksplicitnih fotografija. Kako je istakao, oni su identifikovani kao policijski službenici koji su 30. jula 2020. godine Ljubi Miloviću slali fotografije eksplicitnog sadržaja o radnjama u OB Kotor sa dve ženske osobe.

Šaranović je rekao da su odmah reagovali.

- Odmah po saznanju preduzeo sam sve neophodne mere i radnje iz nadležnosti ministarstva, kako bi se upoznali sa svim okolnostima. Ministarstvo unutrašnjih poslova je povodom ovog događaja već preduzelo radnje i obavestilo Osnovno državno tužilaštvo u Kotoru, koje je dalo obavezujući nalog da se utvrde sve činjenice i okolnosti sa ciljem rasvetljavanja ovog slučaja (saslušanje policijskih službenika i devojaka sa fotografija, pribavljanje materijala sa nadzornih kamera, pribavljanje sadržaja sa SKY komunikacije od SDT i dr.). Po dobijanju predmetnog sadržaja od Sektora za borbu protiv kriminala, Komisija za proveru bezbednosnih smetnji je prikupila sve neophodne podatke i mišljenja u skladu sa zakonom i utvrdila da postoje bezbednosne smetnje za dalji rad policijskih službenika Slobodana V. i Marka N., koje je Specijalno policijsko odeljenje identifikovalo kao policijske službenike koji vode prepisku 30. jula 2020. godine sa Ljubom Milovićem (predmetni sadržaj iz SKY komunikacije) i šalju mu fotografije radnji eksplicitnog sadržaja koje vrše u prostorijama OB Kotor, sa dve ženske osobe - naglasio je Šaranović.

Šaranović je objasnio da je za jednim od policajaca raspisana poternica, jer se nalazi u bekstvu, dok je drugi policajac trenutno u pritvoru.

- Kada su u pitanju policijski službenici koji su akteri ovog događaja, obaveštavam javnost da je policijskom službeniku Marku N, koji je u bekstvu i za kojim je raspisana međunarodna poternica, evidentiran prestanak radnog odnosa u Ministarstvu unutrašnjih poslova, dok je drugi policijski službenik Slobodan V. trenutno u pritvoru i privremeno je udaljen sa rada, zbog čega sam tražio od direktora Uprave policije da preduzme radnje iz svoje nadležnosti - tvrdi ministar.

Šaranović naglašava kako u borbi protiv organizovanog kriminala ovakvi pojedinci, koji svojim delovanjem kompromituju čast i ugled institucije, bez dileme, neće biti deo ministarstva.

- Naš stav povodom ovakvih dešavanja je nedvosmislen - neće biti mesta ni za jednog policijskog službenika koji na bilo koji način krši kodeks policijske etike i šteti ugledu policijske profesije. Svaki naš potez biće usmeren isključivo u pravcu da Uprava policije bude ogledalo savremene Crne Gore i primer profesionalnosti. U borbi protiv organizovanog kriminala ovakvi pojedinci, koji svojim delovanjem kompromituju čast i ugled institucije, bez dileme, ne mogu i neće biti deo ministarstva. Naprotiv, oni mogu biti samo predmet naše obrade - kazao je Šaranović.

Podsetimo, u prostorijama policije u Kotoru 30. jula 2020. godine dva inspektora policije organizovala su orgije sa dve ženske osobe, a o tome su preko kriptovanog telefona obaveštavali policajca Ljuba Milovića, koji se tereti da je na vrhu "kavačkog klana", prenosi portal Borba. Pomenuti portal navodi da je došao u posed fotografija koje su deo spisa koji je Europol dostavio nadležnim organima o presretnutim porukama.

Jedna od dve ženske osobe bila je u centru afere godinu dana ranije kada je osuđenik Đ.P. koji kaznu izdržava u Specijalnoj bolnici za psihijatriju Kotor, objavio fotografiju na kojoj je, u bolničkoj sobi, sa jednom obnaženom i drugom delimično obnaženom ženskom osobom, koja je obučena u uniformu zdravstvenog radnika.

Na pomenutim fotografijama jasno se vide nedolične radnje u policijskoj stanici, a sve to prate i poruke koje jedan od inspektora šalje Ljubu Miloviću.

- E vidi je šta radi u stanicu policije - glasi jedna od razmenjenih poruka sa Skaja.

Ostavite komentar