Vesti > Region

Na Jahorini trenutno 20 centimetara SNEGA, IMAJU i POPUSTE za Crni petak koji traje do nedelje

Zahvaljujući sistemima veštačkog osneživanja i padavinama koje su najavljene za vikend, velika je šansa da će posetioci uskoro moći na staze

Izvor: K1info/Tanjug

24/11/2023 > 12:41

podeli vest:

Na Jahorini trenutno 20 centimetara SNEGA, IMAJU i POPUSTE za Crni petak koji traje do nedelje
Foto: Shutterstock


Na Јahorini je trenutno 20 centimetara snega i uveliko teku pripreme za predstojeću skijašku sezonu koja počinje 8. decembra, koncertom legendarnog pevača Zdravka Čolića, najavio je direktor Olimpijskog centra Јahorina Dejan Ljevnaić.

Ističe da su pripreme u toku sa posebnim fokusom na kontrolu i održavanje instalacija vertikalnog transporta, a timovi su posvećeni bezbednosti i uživanju skijaša na stazi.

- Zahvaljujući našim sistemima veštačkog osneživanja i padavinama koje su najavljene za vikend, velika je šansa da će posetioci uskoro moći da uživaju u skijaškim avanturama na stazi - rekao je Ljevnaić za Srnu.


Kada je reč o novim investicijama, Ljevnaić poručuje da je menadžment Olimpijskog centra učinio značajne korake kako bi poboljšali iskustvo na stazi, pa su, osim već dostupnih 49 kilometara staza, dodali dodatnih tri kilometra, pružajući veći izbor ruta za sve ljubitelje skijanja i snoubordinga.

Ljevnaić ističe da je uloženo u nadogradnju sistema za veštačko osneživanje, što će omogućiti optimalne uslove na stazama tokom cele sezone.

Naveo je da je u planu izgradnja veštačkog jezera na Skočinama, što će omogućiti dodatnih 20.000 metara kubnih vode za bolje osneživanje i održavanje staza.

Ljevnaić navodi da je planirano i otvaranje ski-centra "Igrišta" radi pružanja dodatnih mogućnosti za ljubitelje zimskih sportova na stazama koje obećavaju uzbudljiv i nezaboravan doživljaj, a nalaze se na putu Vlasenica – Han Pijesak.

Popusti i za časove skijanja

Olimpijski centar Јahorina je povodom Crnog petka pripremio fantastične popuste od danas do nedelje, 26. novembra, a u ponudi je 20 odsto popusta na ski-karte 10 u sezoni za dnevno skijanje i popust važi isključivo za onlajn kupovinu putem njihovog vebšopa.

Tu je i 10 odsto popusta na časove u ski-školi Olimpijskog centra za sve koji žele da obraduju svoje mališane ili sebe sa popustom i tako mogu naučiti nove trikove i poboljšati svoje skijaške veštine uz iskusne instruktore.

 

Ostavite komentar