Vesti > Region

Oglasila se Coca-Cola Hrvatska: Potvrđena ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST cele serije MINERALNE VODE

Mineralna voda Romerquelle Emotion sa ukusom borovnice i nara, od 330 militara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena sa tržišta

Izvor: K1info/Tanjug

16/11/2023 > 18:34

podeli vest:

Oglasila se Coca-Cola Hrvatska: Potvrđena ZDRAVSTVENA ISPRAVNOST cele serije MINERALNE VODE
Foto: Freepik.com/Wikipedia


Kompanija Coca-Cola Hrvatska saopštila je da je nakon sprovedene analize potvrđena zdravstvena ispravnost cele serije mineralne vode Romerquelle Emotio, koja je pre nekoliko dana bila povučena sa tržišta.

- Poslednja analiza Državnog inspektorata Republike Hrvatske od 16. novembra 2023. godine, otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda - piše u saopštenju, preneo je portal Index.hr.

Serija mineralne vode Romerquelle Emotion sa ukusom borovnice i nara, od 330 militara, povezana sa slučajem u Rijeci, bila je povučena sa tržišta 8. novembra 2023. godine nakon zahteva Državnog inspektorata Republike Hrvatske.

- Drago nam je što i ovaj nalaz Državnog inspektorata Republike Hrvatske otklanja svaku sumnju u kvalitet i zdravstvenu ispravnost naših proizvoda. Nastavljamo sa potpunom transparentnošću da sarađujemo sa svim nadležnim telima tokom istrage jednog izolovanog slučaja u Rijeci - istaknuto je u saopštenju.

Coca-Cola Hrvatska je navela da je iskreno zahvalna svojim potrošačima i kupcima na kontinuiranoj vernosti i poverenju u njihovo poslovanje i brendove i još jednom naglasila da su njeni proizvodi proizvedeni prema najvišim standardima kvaliteta i zdravstvene ispravnosti, kojima su potpuno predani tokom više od 55 godina na hrvatskom tržištu.

 

Ostavite komentar