Vesti > Region

LAZOVIĆ optužio ABAZOVIĆA da razara INSTITUCIJE i državu CRNE GORE: Laži lažo da se veselimo

Bivši policijski funkcioner rekao je da na njegovim rukama nikad nije bilo ni kapi krvi niti grama kokaina ili heroina

Izvor: K1info/Tanjug

29/09/2023 > 17:19 >> 17:21

podeli vest:

LAZOVIĆ optužio ABAZOVIĆA da razara INSTITUCIJE i državu CRNE GORE: Laži lažo da se veselimo
Foto: ATA Images


Bivši policijski funkcioner Zoran Lazović rekao je nakon suđenja, koje je danas počelo u Osnovnom sudu u Ulcinju po krivičnim prijavama protiv premijera tehničke Vlade Crne Gore Dritana Abazovića, da na njegovim rukama nikad nije bilo ni kapi krvi niti grama kokaina ili heroina, kao ni kod njegove porodice ili prijatelja.

On je kazao da je na suđenje došao da bi se sreo Abazovića.

- Pre neki dan je izjavio žaljenje što je odloženo suđenje i što me ne može videti. Evo video me je danas i nije imao hrabrosti da mi se lično obrati. Nadam se da ćemo se sresti 5. oktobra, pa da će tada to uraditi. On je patološki lažov, svetski manipulator, počasni prevarant i sprovodi misiju od pre tri godine, kada je dobio zadatak da ostane što duže na vlasti i razori institucije sistema i državu - kazao je Lazović.

To čini, kako je dodao, uz krilaticu "laži lažo da se veselimo", jer je to njegov stil.

On je novinarima rekao da su danas videli cirkuzanta, a samo je falila scena.

- Izvinjavam se građanima Ulcinja, jer su u vanrednom stanju zbog njegovog dolaska. Dovukao je toliko policije i samo je to falilo da zaokruži celokupnu situaciju - kaže Lazović, prenela je podgorička Adria tv.

Foto: Pixabay.com

 

Rekao je da Abazović barata operativnim podacima, ali mu poručuje da lično ima jače podatke od njega.

- I da iskoristim priliku da mu kažem da imam jača operativna saznanja od njega, pošto sam u operativi duže od 30 godina. Poslednji put u Beograd je išao pod plaštom predavanja na Fakultetu političkih nauka a u stvari je išao da uzme poruku – da spreči formiranje nove Vlade i održi popis - tvrdi Lazović.
 

 

Ostavite komentar