Vesti > Region

Policajac SPAVAO, klinci "ZAPALILI": Trojica MALOLETNIKA POBEGLA iz pritvora u PODGORICI

Osumnjičeni se, navodno, poznaju od ranije i zajedno su vršili krivična dela

Izvor: K1info/Tanjug

31/08/2023 > 18:31

podeli vest:

Policajac SPAVAO, klinci "ZAPALILI": Trojica MALOLETNIKA POBEGLA iz pritvora u PODGORICI
Foto: Shutterstock


Trojica maloletnika pritvorena u prostorijama podgoričke policije uzeli su policijskom službeniku koji je spavao karticu za otvaranje vrata i mobilni telefon, nakon čega su nesmetano izašli kroz garažu i tako pobegli iz pritvora.

Iz policijskog pritvora pobegao je sedamnestogodišnji L. H, osumnjičen za teško ubistvo, i još dvojica maloletnika, V. Z. i B. Z, prenele su podgoričke Vijesti pozivajući se na neimenovani izvor.

Isti izvor navodi i da su mogli, da su hteli, da omoguće i drugim pritvorenicima da napuste službene prostorije policije.

Kako je Vijestima ispričao izvor, u vreme bekstva, L. H. se nalazio u jednoj, a druga dva maloletnika u drugoj pritvorskoj prostoriji, kada je jedan od njih, postavljajući "lopovske", pomogao drugom da izađe kroz otvor za ventilaciju, da bi potom sa druge strane otvorio i prostoriju u kojoj je bio sa cimerom i onu u kojoj je bio L. H.

Pošto su izašli iz pritvorskih soba, oni su od službenika policije, koji je spavao, uzeli mobilni telefon i karticu koja omogućava otključavanje vrata i potom su kroz garažu izašli i tako napustili zgradu Uprave policije.

Njih trojica se, navodno, poznaju od ranije i zajedno su vršili krivična dela krađe.

Ostavite komentar