Vesti > Region

Snimak iz Trebinja O KOJEM PRIČA REGION: Je l' tako i u Kraljevu BACATE ĐUBRE KROZ PROZOR?

Ovaj postupak izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama

Izvor: K1info/kurir.rs

17/07/2023 > 12:32

podeli vest:

Snimak iz Trebinja O KOJEM PRIČA REGION: Je l' tako i u Kraljevu BACATE ĐUBRE KROZ PROZOR?
Foto: Unsplash.com


Da ljudskoj nekulturi nema kraja potvrđuje i jedna dramatična scena zabeležena kod Trebinja. Naime, jedan muškarac je nasred puta zaustavio automobil kraljevačkih tablica, jer su putnici tokom vožnje bacili smeće kroz prozor.

- Jel bacate u Kraljevu smeće tako kroz prozor uz auta? A gospođice - pitao je muškarac koji snima muškarca i ženu iz automobila.

Vozač je pokušao da se opravda rečima da devojka nije bacila smeće nego da je slučajno izletelo.

- Nije joj izletelo nego sam ja video da ste bacili. Nemoj to da radiš ovde. Jeste čuli? Zašto bacaš to čoveče? Jesi li normalan? Zabolelo me to brate. Ja to u Srbiji ne radim nikad. Ja kad dođem u Srbiju to nigde nikada ne radim - rekao je muškarac koji je očigledno iz okoline Trebinja.

Nije poznato kad je tačno zabeležena dramatična scena, međutim, komentari se neprestano ređaju na društvenim mrežama, a većina korisnika je stala na stranu muškarca koji snima.

- To brate! To se zove patriotizam i ljubav prema svojoj zemlji, a ne krstovi, meseci, zvezde, šahovnice, ljiljani i trobojke. Svaka ti čast ljudino - navodi jedan korisnik.

- Ma da mi je iz oka ispao neka si mu rekao! Mami svojoj neka baci - navodi drugi korisnik.

- Lako je za ove iz Kraljeva. Najjači su ovi iz Dojčlanda kad dođu i bacaju. Čim uđu u BiH zaborave dobre manire i postanu Indijanci - navodi treći korisnik.

Ostavite komentar