Vesti > Region

POPLAVE, nestanci struje, ZAGLAVLJENI ljudi: HAOS u Crnoj Gori, evakuisana i DECA

Obilne kiše prouzrokovale mnogo problema našim južnim komšijama

Autor: K1info/CDM/Vijesti

26/02/2023 > 22:03

podeli vest:

POPLAVE, nestanci struje, ZAGLAVLJENI ljudi: HAOS u Crnoj Gori, evakuisana i DECA
Foto: ATA Images


Dve odrasle osobe i dvoje dece evakuisani su danas iz vozila u Ulici Vojislavljevićeva u Podgorici, usled obilne kiše i poplavljenih puteva.

Služba zaštite i spašavanja Glavnog grada Podgorica je na Fejsbuku objavila da je Ulica Vojislavljevića danas poplavljena, i da je na lice mesta upućeno jedno vatrogasno vozilo sa tri vatrogasaca kako bi spasili zaglavljene ljude.

- Izlaskom na lice mesta zatečeno je više zaglavljenih vozila, a iz jednog vozila evakuisane su dve odrasle osobe i dvoje dece. Akcija evakuacije završena je u 18.45 časova - objavljeno je na Fejsbuk stranici Službe zaštite i spašavanja Glavnog grada.

Pored problema nastalih zbog obilnih padavina, u pojedinim delovima Crne Gore dogodilo se i nekoliko problema na mreži zbog ispada kabla iz trafostanice.

Delovi Podgorice, Zete i Tuzi bez struje

- Ekipe u veoma otežanim uslovima za rad zbog nevremena rade na otklanjanju nastalih problema na mreži - objavili su iz kompanije CEDIS.

Iz te kompanije su poručili da su zbog ispada kabla iz trafostanice Podgorica 4, bez napajanja: naselje oko Radoja Dakića, dio Gornje Gorice sa obe strane Nikšićkog puta, iza Venkora i prema konjičkom klubu, delovi Podgorice, Zete i Tuzi.

Oni su poručili i da su zbog ispada izvoda 10 kV Aluminijski Kombinat, bez napona delovi Balijača, Cijevne, Dajbaba, Mahale i Mojanovića.

Ekipe su na terenu zbog problema na mreži iz TS Gornja Zeta.

 

Ostavite komentar