Vesti > Region

Preminuo I ČETVRTI MLADIĆ (17) IZ ROŽAJA posle STRAVIČNE NESREĆE

Poznanici su za medije ranije ispričali da su mladići bili izuzetno vredni, pošteni i da je sudbina učinila svoje

Izvor: K1info/kurir.rs

25/02/2023 > 12:03

podeli vest:

Preminuo I ČETVRTI MLADIĆ (17) IZ ROŽAJA posle STRAVIČNE NESREĆE
Foto: RTV Rožaje facebook screenshot


Tri maloletna mladića iz Rožaja, inače braća i najbolji prijatelji, poginula su u prošle nedelje u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, dok su se lekari četvrtom mladiću nedelju dana borili za život. Nažalost, prema saznanjima Kurira, on je preminuo sinoć

Podsetimo, A. M. (16), S. M. (16), I. D. (16), a sada i F. D. (17) stradali su na magistralnom putu Rožaje- Bać oko 22 sata kobne noći.

- Tinejdžeri su se kobne večeri sreli u jednom kafiću u Rožajama i seli su zajedno da popiju piće, smejali su se i družili. U jednom trenutku krenuli su kući u selo pored Rožaja i seli u "audi" smrti. Međutim, kada su bili u blizini svojih domova, jedan od poginulih dobio je navodno poziv od majke koja ga je zamolila da se vrati do grada kako bi joj kupio neke namirnice - kaže za Kurir meštanin Rožaja i dodaje da su se mladići zatim vratili do grada:

- Mladići su odlučili da se vrate ka marketu i poginuli A. M. je navodno, kako se sumnja prilikom neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom i sleteli su u reku Ibar.

Poznanici su, inače, za Kurir ranije ispričali da su mladići bili izuzetno vredni, pošteni i da je sudbina učinila svoje.

- Dve kuće su zavijene u crno, velika tuga se nadvila nad Rožajama, i teško će ovo njihove porodice preživeti - rekao je tada sagovornik.

F.D. je, kao i S.M. bio sin jedinac i najviše su vremena provodili sa svojom braćom od stričeva, sa kojima su i poginuli.

 

 

 

Ostavite komentar