Vesti > Region

Maloletnica ubila DEČAKA, pa ga bacila u reku: Do smrti ga UDARALA OŠTRIM PREDMETOM u GLAVU

Tužilaštvo je u Tetovu je Osnovnom sudu podnelo zahtev za sprovođenje pripremnog postupka zbog sumnje da je maloletnica počinila ubistvo

Izvor: K1info/novosti.rs

23/12/2022 > 12:17

podeli vest:

Maloletnica ubila DEČAKA, pa ga bacila u reku: Do smrti ga UDARALA OŠTRIM PREDMETOM u GLAVU
Foto: Pixabay.com


U reci Pena kod Tetova, u četvrtak ujutru 22.12.2022. godine, pronađeno je telo dečaka (16) pronađeno, a za njegovo ubistvo sumnjiči se 17-godišnja devojka.

Posle uviđaja i otpočinjanja istrage, tužilaštvo u Tetovu je Osnovnom sudu podnelo zahtev za sprovođenje pripremnog postupka zbog sumnje da je maloletnica počinila ubistvo.

- Osnovno javno tužilaštvo u Tetovu podnelo je nadležnom sudu zahtev za pokretanje pripremnog postupka protiv lica koje se sumnjiči da je izvršilo krivično delo ubistvo iz člana 123. stav 1. KZ. Osumnjičena 17-godišnja devojka namerno je oduzela život šesnaestogodišnjem detetu. Ona je posle verbalne svađe u automobilu u blizini mesta Banjice, više puta udarila žrtvu oštrim predmetom u glavu, nanevši joj teške povrede opasne po život. Zatim ga je gurnula u reku Pena, a osoba je pronađena mrtva nizvodno. Nadležni javni tužilac podneo je Sudu predlog za određivanje mere pritvora - saopštila je danas Služba za odnose sa javnošću Javnog tužilaštva.

Kako prenose makedonski mediji, sedamnaestogodišnja devojka je iz Rogle u Tetovu, a policija je o incidentu obavila službeni razgovor sa još jednom maloletnom osobom iz Tetova.

- Dana 22. decembra 2022. godine u 14 časova obavljen je službeni razgovor sa 17-godišnjim maloletnikom iz Rogle. Takođe, u vezi sa događajem, u prisustvu roditelja, predstavnika Centra za socijalni rad, advokata i medicinskog lica, obavljen je razgovor sa 17-godišnjim maloletnikom iz Tetova - saopštio je Tužilaštvo.

Kako prenose mediji, ubijeni dečak je iz Novog Sela.

Njegov otac je prijavio da se u sredu oko 16 časova udaljio od kuće. Vozilo je pronađeno oko 02.20 časova u blizini ugostiteljskog objekta u mestu Banjice, dok je beživotno telo pronađeno juče ujutru oko 7 časova.

 

 

 

Ostavite komentar