Vesti > Politika

Postavili pitanje o Belivuku, pa dobili naslov u tabloidu

Lazović je rekao da predstavnici SNS nisu odgovorili na konkretna pitanja i da kada nema odgovora onda, kaže, posežu za napadima

Izvor: K1info/Tanjug

19/10/2022 > 14:41

podeli vest:

Postavili pitanje o Belivuku, pa dobili naslov u tabloidu
Foto: ATA Images


Šef poslaničke grupe Zeleno-levi blok, Ne davimo Beograd, Moramo, Radomir Lazović izjavio je danas da će njihov pravni tim pokrenuti pravne procese zbog naslovne strane u Srpskom telegrafu na kojoj je on sa još nekoliko opozicionih predstavnika prikazan kao neko ko je povezan sa klanom Veljka Belivuka.

- Juče sam postavio pitanje tužiteljki i ministru policije kako će nadležni organi reagovati povodom izjave Veljka Belivuka da je učestvovao u rušenju u Savamali , odnosno da je to bio posao za državu - rekao je Lazović.

On tvrdi da su posle toga krenuli, kako je rekao, napadi na poslanički klub i ostale koji su se time bavili u pravcu da su “Belivukova ekipa i da rade za Belivuka”.

Lazović je rekao da predstavnici Srpske napredne stranke nisu odgovorili na konkretna pitanja i da kada nema odgovora onda, kaže, posežu za napadima. Dodao je da ne želi da zvuči kao da se žali, već, kaže ukazuje šta se dešava.

 

 
v

 

 

 

Ostavite komentar