Vesti > Politika

VUČIĆ u Zemunu OTKRIO IME NOVE LISTE! Predsednik potpisao podršku SNS za BEOGRADSKE IZBORE (FOTO+VIDEO)

Prikupljanje potpisa počelo je u 12 sati u opštinama Obrenovac, Zemun i Savski venac

Izvor: K1info

Autor: Milena Gačević

06/04/2024 > 12:38

podeli vest:

VUČIĆ u Zemunu OTKRIO IME NOVE LISTE! Predsednik potpisao podršku SNS za BEOGRADSKE IZBORE (FOTO+VIDEO)
Foto: Tanjug/Marko Đoković


Srpska napredna stranka sa koalicionim partnerima danas je počela da prikuplja potpise podrške za beogradske izbore u tri gradske opštine. 

Aleksandar Vučić potpisao je danas u Opštinskom odboru SNS u Zemunu podršku listi "Aleksandar Vučić - Beograd sutra" za predstojeće izbore u glavnom gradu.

Predsednik je u Zemunu dočekan je uz velike pozdrave iz naroda i gromoglasan aplauz.

Mi smo govorili o ključnim stvarima za budućnost Srbije. Nisam siguran da bez obzira koliko o tome govorili nije moguće da svi razumeju u kakvoj poziciji se Srbija nalazi, ali i Evropa i svet. Potrebno nam je jedinstvo. Pred nama nisu laki dani - kazao je Vučić.

Foto: Tanjug/Marko Đoković

 

- Beograd je važan deo zemlje, živi 23 odsto stanovnika. Beograd mora da bude na dobrom putu. Imamo fantastične projekte - dodao je on u Zemunu.

On je naveo da će se lista zvati "Aleksandar Vučić - Beograd sutra". Upitan šta ako opozicija bude bojkotovala izbore, Vučić je rekao:

- Nećemo da učestvujemo u cirkusu. Imamo posla, mora da se radi. Važno je da se posvetimo radu.

- Građani moraju da budu sigurni. Dolazi ODHIR, ispunićemo im sve zahteve. Da budemo fer, ja se ovim poslom dugo bavim i ne verujem da neko bolje zna od mene stvari oko izbornog procesa. To da im je birački spisak kriv, to su bajke za malu decu - kazao je.

Važno je nastaviti razvoj Beograda

- Već ujutro rano idem za Pariz popodne imamo važne satsanke koji su važni za nas i za SE i UN. Da vam otkrijem juče su neki već pokušali da završe stvari u SE, ali intervencijom dve zemlje je to sprečeno. Važno je da budemo neko ko razume potrebe Srbije ali ko će da nastavi razvoj Beograda. Od IKEE do Džejmija Olivera, od zatvorenih do najposećenijih muzeja. Beograd mora da ide napred. A onda kad Milica i Ivica preuzmu vođstvo, ići ćemo malo ređe na izbore - kazao je Vučić.

- Beograd danas i od pre 10 godina je nebo i zemlja. Beograd mora da nastavi snažnim korakom velike metropole - dodao je.

Vučić je dodao da 2027. slede predsednički, a 2028. beogradski izbori.

- Ali ne znate šta sutra nosi. Mogu u oktobru da kažu da nije ispunjeno ne znam ni ja šta hoćemo u decembru. Narod razmišlja o sebi i budućnosti ovog grada, ljudi vole ovaj grad mnogo više što vole partije ili bilo koga od nas, i to je velika razlika i ono što oni ne razumeju - kazao je Vučić.

Kako je saopšteno iz SNS, predsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević i potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić potpisali su podršku u Obrenovcu.

Potpredsednici Glavnog odbora Stranke Ana Brnabić, Irena Vujović i Aleksandar Šapić potpisali su, takođe, podršku listi Srpske napredne stranke i koalicionih partnera danas u prostorijama Opštinskog odbora Savski venac.

 

Ostavite komentar