Vesti > Politika

VUČIĆ U TIRANI: Dočekali ga RAMA i ZELENSKI, a on je najavio naporan dan i razgovore o VAŽNIM TEMAMA

Na pitanje novinara kako protiče usaglašavanje teksta deklaracije Vučić je naveo da postoji više predloga i da je usaglašavanje trajalo celu

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

28/02/2024 > 12:07

podeli vest:

VUČIĆ U TIRANI: Dočekali ga RAMA i ZELENSKI, a on je najavio naporan dan i razgovore o VAŽNIM TEMAMA
Foto: Printscreen Instagram/buducnostsrbijeav


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je u Tirani, gde boravi na Samitu Ukrajina - Jugoistočna Evropa i Regionalnom samitu o planu rasta i konvergencije, da su danas i sutra pred njim veoma važne teme kao i razgovor sa predsednikom Ukrajine Volodimirom Zelenskim.

- Naporan dan je pred nama. Trebalo bi da razgovaramo sutra i o programu rasta i o jedinstvenom evropskom tržištu. Danas razgovaramo i sa predsednikom Zelenskim. Za nas veoma važne i ne uvek lake teme, tako da naravno nisu stvari tako jednostavne kao što ponekad izgledaju - rekao je Vučić novinarima prilikom dolaska.

Na pitanje novinara kako protiče usaglašavanje teksta deklaracije Vučić je naveo da postoji više predloga i da je usaglašavanje trajalo celu noć.

- Videćemo, ali ja jedino što mogu da kažem je da ću se držati načela i principa koje je Savet za nacionalnu bezbednost Srbije usvojio pre dve godine - zaključio je Vučić.
 

Ostavite komentar