Vesti > Politika

BRANIMIR NESTOROVIĆ EKSKLUZIVNO za K1 info: ROMI SU GOSPODA!

Nestorović je u ekskluzivnoj izjavi za K1 info objasnio svoju izjavu

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

07/02/2024 > 10:49

podeli vest:

BRANIMIR NESTOROVIĆ EKSKLUZIVNO za K1 info: ROMI SU GOSPODA!
Foto: ATA Images/wikipedia.org


Unija Roma Srbije osudila je nedavno korišćenje uvredljivog izraza "Cigani" i "Ciganija" od strane poslanika Nestorovića u Narodnoj Skupštini.

Nestorović je u ekskluzivnoj izjavi za K1info objasnio svoju izjavu, ali i otkrio da li je spreman da se izvini Romima.

- Naravno, Romi su gospoda i ne ponašaju se ovako. Juče nas je Vladeta Janković nazvao bednicima, to niko nije komentarisao. SPN nastavlja da proizvodi medijski cirkus, nadajući se da će se umešati sponzori sa Zapada - rekao je Nestorović za naš portal. 

Ostavite komentar

Dana

Nestoroviću ti si bolesnik i budala, tebi svakako nije tamo mesto..bas nam je bilo drago čuti kako kolege poslanike nazivas Ciganima, možemo misliti kakve bljuvotine izgovaras kad se isključi kamera.

07.02.2024 15:20
Tuki Zemun

Gospodine Nestorovicu Veliku moju licnu nakllonost,Kao i vecine Romske populacije koju ste svetrano imali i kao covek i kao Dr. Od skora kao i politicar ste sa oprostenjem ste ,,usrali'' veoma nepromosljeno.Mogli ste apsolutno drugacije sva ta nemila dogadjanja u parlementu drugacije da komentrrisete i tako zadobijete jos vece Simpatije i podrsku svih Roma kojih morate priznati i te kako dosta ima u nasoj zemlji SRBIJI...Javno Obracanje i I Izvinjenje i obrazlozenje zasto ste tako postupili na mestu gde to 'e treba, bi vam otvorila vrata jos vecem uspehu u vasoj politickoj karijeri!!! Svi smo ljudi pa i mi Romi razumecemo Zasto ste tako postupili...!!!Hvala unapred...!!!

08.02.2024 23:58