Vesti > Politika

Sutra počinje štampanje GLASAČKIH listića za izbore za ODBORNIKE Skupštine grada Beograda

Lukić je na sednici GIK-a naglasio da će biti odštampano 1.613.190 glasačkih listića, što odgovara ukupnom broju birača u Beogradu

Izvor: K1info/Tanjug

06/12/2023 > 20:38

podeli vest:

Sutra počinje štampanje GLASAČKIH listića za izbore za ODBORNIKE Skupštine grada Beograda
Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Štampanje glasačkih listića za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda raspisanim za 17. decembar počinje sutra u 10 časova u štampariji Službenog glasnika, saopštio je danas predsednik Gradske izborne komisije (GIK) Zoran Lukić.

Lukić je na sednici GIK-a naglasio da će biti odštampano 1.613.190 glasačkih listića, što odgovara ukupnom broju birača u Beogradu na dan 1. decembar ove godine.

Glasački listići za glasanje na izborima štampaće se na A4 formatu, na papiru bele boje, zaštićenim vodenim žigom po celoj površini.  

Lukić je na sednici GIK rekao da su svi članovi tog tela, posmatrači i mediji pozvani da prisustvuju početku štampanja listića u štampariji Službenog glasnika, na Lazarevačkom drumu 13-15.

GIK je prethodno donela Odluku o objavljivanju ukupnog broja birača u Beogradu, Odluku o obliku i broju glasačkih listića koji se štampaju za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda, kao i Odluku o sadržaju i izgledu glasačkog listića za glasanje na izborima za odbornike Skupštine grada Beograda raspisanim za 17. decembar, naveo je gradski Sekretarijat za informisanje.


 

Ostavite komentar