Vesti > Politika

Vučić: Skoro 100.000 POTPISA građana, znak da moramo da RADIMO još više

Predsednik Srbije zahvalio je svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane"

Izvor: K1info/Tanjug

02/11/2023 > 14:19

podeli vest:

Vučić: Skoro 100.000 POTPISA građana, znak da moramo da RADIMO još više
Foto: TANJUG/ NEMANJA JOVANOVIĆ/ nr


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić zahvalio je svim građanima Srbije koji su juče potpisali podršku za listu "Aleksandar Vučić - Srbija ne sme da stane" i oborili sve rekorde u prikupljanju potpisa, dodavši da je to znak njegovoj stranci da mora da radi još više.

- Veliko hvala, jer u dva, tri ili četiri sata koliko su potpisi prikupljani, svi rekordi su oboreni. Gotovo 100.000 potpisa je prikupljeno. Uz komplikovane procedure, to pokazuje želju našeg naroda i želju svih vas, ne samo da nastavimo da radimo već da obezbedimo sigurnost i budućnost za našu Srbiju - poručio je Vučić u video snimku objavljenom na instagram nalogu avucic.

Kako je rekao, to što su građani Srbije sinoć pokazali za SNS je jasan signal da moraju da rade više.

- Da moramo da vas slušamo više i da vas čujemo u svakom trenutku, da vi budete ti o kojima ćemo mi da brinemo, a ne o sebi i to mora da bude signal za sve rukovodioce kako na državnom tako i na lokalnom nivou.  Zato vas, dragi građani  molim da pomognete po tom pitanju i ukazujete na one koji su arogantni i bahati i da pokušate svakog od nas da promenite i da budemo bolji nego što smo bili - rekao je Vučić, i dodao:

- Još jedanput veliko hvala i do pobede.

 

Ostavite komentar