Vesti > Politika

Dačić demantovao da je VUČIĆ POBESNEO zbog naziva liste SPS: On je MOJ PRIJATELJ, nastavljamo SARADNJU

Lista za parlamentarne izbore nosiće naziv "Ivica Dačić - premijer Srbije"

Izvor: K1info/Tanjug

01/11/2023 > 21:32

podeli vest:

Dačić demantovao da je VUČIĆ POBESNEO zbog naziva liste SPS: On je MOJ PRIJATELJ, nastavljamo SARADNJU
Foto: Tanjug/Sava Radovanović/Strahinja Aćimović


Predsednik SPS-a Ivica Dačić demantovao je večeras tvrdnje portala Nova koji je objavio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobesneo zbog naziva izborne liste SPS-a na predstojećim izborima.

On je dodao da se sa njim dogovorio da SPS i SNS nakon izbora nastave saradnju.

- Povodom pisanja portala nova.rs da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić pobesneo zbog naziva moje liste na predstojećim izborima, želim da kažem da su to gluposti i laži. Aleksandar Vučić je moj prijatelj i politički partner, mi smo, još pre nekoliko nedelja informisali jedan drugog o našim planovima, što se tiče izbornih lista, uključujući i nazive lista - naveo je Dačić u objavi na svom instagram profilu.

Dačić je dodao da se sa Vučićem dogovorio da SNS i SPS nakon decembarskih izbora, nastave saradnju, za koju je rekao da je u interesu Srbije.

Dačić, predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma i predsednik Zelenih Srbije Ivan Karić potpisali su ranije danas koalicioni sporazum o zajedničkom nastupu na predstojećim izborima.

Zajednička lista za parlamentarne izbore nosiće naziv "Ivica Dačić - premijer Srbije", a na beogradskim izborima "Ivica Dačić - premijer Srbije, Toma Fila gradonačelnik Beograda", saopšteno je iz SPS.

Ostavite komentar