Vesti > Politika

Vučić o PREDSTOJEĆIM IZBORIMA: Narod će BIRATI između PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI

Mi ćemo naravno volju građana priznati, a moje je da čestitam pobedniku, poručio je predsednik

Izvor: K1info/Tanjug

18/10/2023 > 16:03

podeli vest:

Vučić o PREDSTOJEĆIM IZBORIMA: Narod će BIRATI između PROŠLOSTI I BUDUĆNOSTI
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će predstojeći izbori biti izbor između prošlosti i stranaka bivšeg režima koje bi da vrate zemlju u prošlost i budućnosti u koju vode oni koji su svojim odgovornim pristupom pokazali da Srbija može biti bogatija da ima više zaposlenih, više izgrađenih pruga, puteva, bolnica, stadiona i svih ostalih stvari koje su neophodne.

- Na narodu je da izabere, mi ćemo naravno volju građana priznati, a moje je da čestitam pobedniku. Ja vidim da su oni u svoju pobedu sigurni, a mi koji ne gledamo u prošlost i koji želimo da gledamo u budućnost borićemo se i pokušati da pobedimo - rekao je Vučić u Pekingu odgovarajući na novinarsko pitanje da li opozicione stranke imaju veće šanse za pobedu ukoliko izađu zajedno na izbore i da im to predlažu neki izvori iz inostranstva.

Vučić je istakao da su tu važne tri stvari i da će više o tome govoriti 21. oktobra, na obeležavanju 15 godina od osnivanja SNS-a u Šapcu kada će pored njega govoriti i predsednik stranke Miloš Vučević.

- U svemu tome možete da uočite tri stvari. Prvo da Srbija protiv nasilja nikada nije bila autonomni narodni pokret, već organizacija Dragana Đilasa, Mike Aleksića i tasta. Pod dva mnogi u svetu ne vole da vide i ne žele da vide Srbiju koja je jača od okruženja - već da se utopi u sivilo i propada kao ranije. Treća stvar - svaki glas za bilo koga od njih ide u Đilasovu kasu. Sve će se na kraju sliti u milione koje on skuplja na svojim računima - zaključio je Vučić.

Ostavite komentar