Vesti > Politika

Vučić POSLE SEDNICE Predsedništva SNS: Novo RUKOVODSTVO STRANKE 27. maja

Predsednik SNS istakao je da će oko 4.000 delegata birati novo rukovodstvo u Kragujevcu 27. maja

Izvor: K1info/Tanjug

16/05/2023 > 18:44

podeli vest:

Vučić POSLE SEDNICE Predsedništva SNS: Novo RUKOVODSTVO STRANKE 27. maja
Foto: Tanjug/Rade Prelić


- Do večeras smo uspeli da prikupimo gotovo 20.000 naoružanja, to je svakako najveći uspeh koji je Republika Srbija mogla da napravi u teškom, delikatnom vremenu i tragedijama koje su nas zadesile - rekao je predsednik Vučić.

- Ubrzavamo taj tempo i ovo više nije beznačajna količina naoružanja. Reč je o ozbiljnoj količini oružja, metaka različitog kalibra i eksplozivnih sredstava - dodao je.

 

- Razgovarali smo o težini političke situacije s kojom je zemlja suočena. O pritiscima koji se tiču KiM, i nedvosmisleno na osnovu izveštaja koji je Petković podneo je da postoji de fakto plan onih koji pokušavaju Srbiji i Srbima da kažu da mi njih priznamo a da oni nikad ništa ne učine - kaže Vučić.

Vučić je rekao da je razgovarano i o ekonomskoj situaciji, te da se traži od Vlade da snažnije pristupi reformama, pre svega u pogledu javnih preduzeća, ali i daljem dovlačenju stranih direktnih investicija i da se rešavaju problemi ljudi.

- Ljudi koji se nalaze u najodgovornijoj političkoj partiji u zemlji moraju više da razgovaraju sa narodom, da saslušaju probleme, da idu na teren, da slušaju primedbe ljudi, ali da pokušavaju da rešavaju njihove probleme - kazao je Vučić.

Predsednik SNS istakao je da će oko 4.000 delegata birati novo rukovodstvo SNS u Kragujevcu 27. maja. Kaže da je važno da se stranka pripremi da sa novim rukovodstvom bude spremna da odgovori svim izazovima, podmladi stranku...

Kaže da će 27. maja delegati doneti odluku da li će SNS da bude u novom pokretu koji će biti formiran.

Kada je pitanju skup 26, predsednik Vučić kaže da to nije miting SNS ili SPS, niti kontramiting jer je jedini zakazan za taj dan.

 

 

 

Ostavite komentar