Vesti > Politika

Vučić pozvao građane NA MITING 26. maja, DAN UOČI važnih i VELIKIH odluka

Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u poslepodnevnim satima, rekao je Vučić

Izvor: K1info

09/05/2023 > 22:17

podeli vest:

Vučić pozvao građane NA MITING 26. maja, DAN UOČI važnih i VELIKIH odluka
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je večeras sve građane da 26. maja, dan, kako je rekao, uoči velikih i važnih odluka za Srbiju, dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. 

Vučić je u obraćanju objavljenom na portalu Novosti rekao da će skup biti održan ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. maja u popodnevnim satima.

- Pokazali smo dobru volju i prema našim političkim protivnicima koji su na brutalan način zloupotrebili tragediju i u toku dana žalosti zakazivali svoje političke skupove sa jedinim ciljem da primene nasilje i da se nasilnim putem dočepaju vlasti. Nisu to ni krili, samo su pokazali svima svoje lice o kojem smo, ne tako retko, nekada govorili - naveo je Vučić.

-... Jedini njihov cilj je da se na silu preuzme vlast i da se Srbija uvede u haos, nestabilnost, nemire i nerede. Upravo zato, mi smo se večeras dogovorili i pozivamo sve građane Srbije da 26. maja, dan uoči velikih i važnih odluka za Srbiju pozovemo ljude u odbranu slobodarskih, demokratskih vrednosti naše Srbije da dođu na najveći skup ikada održan u Srbiji. Održaćemo ga ispred Narodne skupštine ili na Trgu Republike u Beogradu 26. u poslepodnevnim satima - rekao je Vučić.

 

 



 

Ostavite komentar