Vesti > Politika

Bulatović: Otišao sam iz SSP zbog Marinike Tepić

On je najavio pokretanje "političke inicijative" zajedno sa drugim funkcionerima koji su odlučili da napuste Stranku slobode i pravde

Izvor: K1info/Tanjug

27/12/2022 > 16:25

podeli vest:

Bulatović: Otišao sam iz SSP zbog Marinike Tepić
Foto: ATA Images


Donedavni potpredsednik Stranke slobode i pravde Dejan Bulatović izjavio je da je tu stranku napustio zbog Marinike Tepić za koju tvrdi da radi za Srpsku naprednu stranku i da je njen lobista i dodao da će ubuduće nastaviti da bude samostalni poslanik.

Bulatović je rekao da je u Stranku slobode i pravde ušao "sa mnogo entuzijazma i vere" da se sistem promeni, opozicija ujedini i da građanima bude bolje, ali kaže da je Tepić na sve načine pokušavala da ospori ono za šta se borio u toj priči.

- Marinika Tepić i ja smo imali nesuglasice nekoliko godina. Borio sam se unutar stranke da tu stvar promenimo, ali je ona dezavuisala čitavu stvar. Mnogi dobri i pošteni ljudi su otišli u poslednje vreme iz te stranke. Cilj Marinike Tepić je da potpuno uništi ljude koji su srcem u Stranci slobode i pravde, koji se istinski bore za ovu zemlju. Jednog po jednog je odvajala iz stranke, uništavala jedan po jedan odbor, nesumnjivo pokušavajući da razori tu političku partiju - rekao je Bulatović.

On je najavio pokretanje "političke inicijative" zajedno sa drugim funkcionerima koji su odlučili da napuste Stranku slobode i pravde, te istakao da će se uskoro znati kakva će to inicijativa biti i kako će se zvati.

- Idemo u novu borbu - za selo, poljoprivredu, za jaku, demokratsku Srbiju. Mi volimo Srbiju, nećemo da budemo opozicija Srbiji. Krećemo u novu priču, nećemo sarađivati sa lažnim opozicionarima - poručio je Bulatović.

On je dodao da je već imao razgovore sa svim "iskrenim opozicionarima".

Na pitanje da li planira da sarađuje sa Strankom slobode i pravde, Bulatović je rekao da neće biti problema za saradnju ako ta stranka prekine "mešetarenje sa Tepić koja lobira i ako se u budućnosti pokaze kao prava opoziciona partija".

 

 

 

Ostavite komentar