Vesti > Hronika

Uhapšen KINEZ, koji je PRETUKAO ĆERKU teniserku (14)

Za brutalno nasilje se saznalo nakon skandaloznog snimka na društvenim mrežama

Autor: K1info

30/10/2022 > 12:44

podeli vest:

Uhapšen KINEZ, koji je PRETUKAO ĆERKU teniserku (14)
Foto: Instagram Printscreen


Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, Policijske stanice Palilula, efikasnim radom identifikovali su i uhapsili kineskog državljanina V. L. (1972) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici, saopštio je MUP.

Nakon što se u medijima pojavio video-snimak na kojem on tuče svoju četrnaestogodišnju ćerku, policija je odmah preduzela sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i brzo identifikovala osumnjičenog.

V. L. je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu. Kako mediji javljaju, uhapšen je na teniskim terenima SC Banjica. 

Prethodno je Igor Jurić, osnivač Centra za nestalu i zlostavljanu decu, objavio snimak na društvenim mrežama i najavio podnošenje krivične prijave. 

Snimak brutalnog nasilja oca nad ćerkom, šokirao je javnost. Jurić je naveo da se radi u kineskim državljanima, a na video snimku se vidi kako otac devojčicu šutira u stomaka i udara u glavu.  

 

 

Potom je iz Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu saopšteno da je utvrđen identitet oca i da je raspisana potraga za njim. Kako napominju, radi se o kineskim državljanima sa privremenim boravkom u Srbiji.

- Imajući u vidu da otac, za kog postoji osnovana sumnja da je izvršio krivično delo Nasilje u porodici, nije dostupan državnim organima, po nalogu dežurnog zamenika raspisana je potraga. Kada i ukoliko bude pronađen, tužilastvo će odmah preduzeti neophodne mere u cilju daljeg procesuiranja, a o čemu će javnost biti obaveštena - navedeno je u saopštenju tužilaštva.

 

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar