Vesti > Hronika

Majka DEČAKA UBICE nije se POJAVILA U SUDU! Preko svoje ADVOKATICE poručila da NIJE U STANJU DA SVEDOČI!

Na današnjem ročištu saslušan je psiholog škole, a nakon pauze će biti saslušan i pedagog

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/05/2024 > 13:51

podeli vest:

Majka DEČAKA UBICE nije se POJAVILA U SUDU! Preko svoje ADVOKATICE poručila da NIJE U STANJU DA SVEDOČI!
Foto: ATA Images


U beogradskom Višem sudu danas je saslušanjem tužene Miljane Kecmanović trebalo da se nastavi parnični postupak protiv roditelja dečaka koji je 3.maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio 9 učenika i čuvara te škole.

Međutim, Miljana Kecmanović nije se pojavila u sudu, a njena advokatica je poručila da ona ne želi da svedoči.

- Izvinjavam se sudu jer nije bilo u cilju odugovlačenja postupka, nego Miljana je nakon davanja iskaza u krivici shvatila da nije u stanju da bude ponovo saslušana - rekla je Marina Ivelja, branilac Kecmanovića.

Do sada je na današnjem ročištu saslušana psiholog škole, a nakon pauze će biti saslušana pedagog.

Inače, parnični postupak protiv roditelja dečaka Koste Kecmanovića koji je 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" ubio devet učenika i čuvara te škole, nastavljeno je danas u beogradskom Višem sudu.

Ovu tužbu podnelo je 27 članova porodice ubijenih protiv dečaka, njegovih roditelja i škole u kojoj se masakr desio. 

Branilac Kecmanovića je tokom drugog parničnog postupka, pošto ih sa ovim ima ukupno pet, rekla da majka dečaka neće iznositi odbranu u parničnim postupcima, te je neizvesno da li će ona danas prisustvovati suđenju. 

Foto: Tanjug/Jadranka Ilić

 

Pored parničnih postoji i krivičan postupak, koji je zatvoren za javnost, a u kojem su i otac i majka negirali krivicu.

Podsetimo, u krvavom piru Koste Kecmanovića, nedužne živote su izgubili Dragan Vlahović, čuvar škole, Mara Anđelković, Andrija Čikić, Ana Božović, Adriana Dukić, Katarina Martinović, Bojana Asović, Angelina Aćimović, Ema Kobiljski i Sofija Negić.

Dečak-ubica se od 3. maja nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, dok je njegov otac Vladimir Kecmanović u pritvoru i protiv njega, ali i Kostine majke, Miljane Kecmanović se vode parnični i krivični postupak koji su pokrenuli roditelji ubijene dece.

Ostavite komentar