Vesti > Hronika

Potresne scene u PALATI PRAVDE! Roditelji NASTRADALE DECE stigli u sud, nastavlja se suđenje Kecmanovićima (VIDEO+FOTO)

U sud su zajedno stigli oštećeni roditelji, Dragan Kobiljski, Suzana Stamenković Čikić, Miloš Čikić, Natalija Aćimović i Dragana Anđelković

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/05/2024 > 09:43

podeli vest:

Potresne scene u PALATI PRAVDE! Roditelji NASTRADALE DECE stigli u sud, nastavlja se suđenje Kecmanovićima (VIDEO+FOTO)
Foto: Tanjug/Jadranka Ilić


U Višem sudu u Beogradu danas se nastavlja parnični postupak koji roditelji dece ubijene u Osnovnoj školi Vladislav Ribnikar vode protiv dečaka ubice, njegovih roditelja i škole, a kako je ranije najavljeno danas bi trebalo da svedoči majka dečaka, Miljana Kecmanović, kao i drugi svedoci iz škole.

U sud su zajedno stigli oštećeni roditelji, Dragan Kobiljski, Suzana Stamenković Čikić, Miloš Čikić, Natalija Aćimović i Dragana Anđelković.

Na prethodnom ročištu doneli odluku da ne svedoče.

Na prethodnom ročištu, da podsetimo, na pitanja u sudu odgovarali su neki od svedoka iz škole koji su opisali ponašanje dečaka za vreme njegovog školovanja, dok su u međuvremenu krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja oboje već izneli odbranu.

Roditelji, Miljana i Vladimir Kecmanović su u parnici koja se protiv njih vodi po tužbi roditelja ubijene Adriane Dukić, doneli odluku da ne svedoče.

- S obzirom da je takva odluka bila za ovaj postupak, danas se očekuje da saznamo da li će isto biti i u ovom ili će ipak odlučiti da svedoče - kaže izvor Kurira.

U krivičnom postupku koji se vodi protiv njegovih roditelja javnost su šokirale njihove odbrane, odnosno zahtevi oca da mu se svi u sudu “obraćaju sa poštovanjem jer je on cenjeni doktor” i odbrana majke koja je na pitanje otkud njen DNK na jednoj od čaura pronađenih u učionici rekla da “puste mašti na volju”.

Dečak-ubica je 3. maja prošle godine u osnovnoj školi koju je pohađao ubio devetoro dece i čuvara škole.

Ostavite komentar