Vesti > Hronika

Ko su BRAĆA PANIĆ? Podvodili DEVOJKE, bahatili se u SKUPOCENIM AUTOMOBILIMA, bili na POTERNICI i to nije sve

Protiv njih je pokrenuta i finansijska istraga

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

24/05/2024 > 11:19

podeli vest:

Ko su BRAĆA PANIĆ? Podvodili DEVOJKE, bahatili se u SKUPOCENIM AUTOMOBILIMA, bili na POTERNICI i to nije sve
Foto: Printscreen/Instagram


Beogradska policija uhapsila je danas na aerodromu "Nikola Tesla" braću Uroša i Miloša Panića osumnjičene za posredovanje u prostituciji i trgovinu ljudima, saznaje Tanjug. 

Oni su uhapšeni po poternici raspisanoj na predlog beogradskog Višeg javnog tužilaštva. 

Uhapšeni će najpre biti privedeni kod sudije za prethodni postupak radi saslušanja o pritvoru, a naknadno ce biti zakazano saslušanje kod tužioca. 

Braća su bila u bekstvu od početka februara ove godine. 

Prema naredbi o sprovođenju istrage, osumnjičeni su od neutvrđenog dana do 16. oktobra 2023. godine, po prethodnom dogovoru, dovođenjem u zabludu oštećenu vrbovali u cilju vršenja prostitucije i seksualne eksploatacije.

Protiv njih je pokrenuta i finansijska istraga.

Inače, braća Uroš i Miloš Panić, od ranije su poznati javnosti, ali i policiji zbog bahatog i nedoličnog ponašanja i snimcima divljačke vožnje skupocenim automobilima kroz grad.

Policija je raspisala poternicu za njima, nakon što su pobegli iz zemlje neposredno pred policijsku akciju u kojoj je razbijen lanac prostitucije.

Foto: Printscreen/Instagram

 

Za to vreme jedan od braće, Uroš Panić se svakodnevno na svojim društvenim mrežama "hvalio" skupocenim automobilima i vožnjom nedozvoljenim brzinama, a u martu 2023. godine, našao se u centru pažnje, kada je policija zaplenila njegov automobil marke "lamborgini".

Policija mu je zatim oduzela luksuzni narandžasti automobil zbog brojnih snimaka divlje vožnje po beogradskim bulevarima, bahatog preticanja i kršenja saobraćajnih propisa.

Nakon zaplene vozila, otkriveno je da Panić ima "impresivan" dosije sa 84 saobraćajna prekršaja, uključujući 42 prekršajne prijave i 42 prekršajna naloga. 

U novembru prošle godine, automobil koji je u vlasništvu Uroša Panića izazvao je saobraćajnu nesreću kod tržnog centra Ušće.

Prema našim nezvaničnim saznanjima, saobraćajna nezgoda se dogodila na raskrsnici Bulevara Nikole Tesle i Mihajla Pupina u blizini Brankovog mosta.

Kako se sumnja, vozač "lamborginija" je izgubio kontrolu nad vozilom i udario u vozilo marke "volksvagen" za čijim volanom je bio M. D. (28).

Međutim, ko je upravljao skupocenim "lamborginijem" za sada nije poznato budući da je vozač nakon sudara pobegao sa lica mesta. Međutim, kako izvor "Blica" navodi, za volanom je najverovatnije bio Uroš Panić.

 

Uskoro opširnije na k1info.rs

Ostavite komentar