Vesti > Hronika

JURIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU o slučaju MALE DANKE: Ima samo jednu molbu za građane Srbije

Ubistvo devojčice u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta, kada su je službenim kolima u pripitom stanju udarili, pa ugušili radnici Vodovoda

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Anica Ninković

17/05/2024 > 09:49

podeli vest:

JURIĆ POSLAO VAŽNU PORUKU o slučaju MALE DANKE: Ima samo jednu molbu za građane Srbije
Foto: K1 televizija/MUP RS


Devojčica Danka Ilić (2) iz Bora ubijena je 26. marta u Banjskom Polju, a za jedan od najjezivijih zločina osumnjičeni su Dejan Dragijević i Srđan Janković.

Njeno telo još nije nađeno.

- Nađimo zajedno snagu i hrabrost da nastavimo sa potragom za dvogodišnjom Dankom Ilić. Neka ljubav i solidarnost budu naš vodič u ovoj teškoj potrazi - napisao je Igor Jurić na društvenoj mreži.

Ubistvo male Danke Ilić u Banjskom Polju dogodilo se 26. marta, kada su je službenim kolima u pripitom stanju udarili, a potom ugušili radnici JP,,Vodovod,,u Boru, Srđan Janković i Dejan Dragijević.

Telo deteta su odneli i zakopali na divlju deponiju na Starobanjskom putu i posle dva dana, Dejan Dragijević zajedno sa pokojnim bratom Daliborom, koji je nakon hapšenja od posledica srčanog udara preminuo u Policijskoj upravi u Boru i ocem Radoslavom, premesitili na dugu lokaciju za koju se ni dan danas nije saznalo.

 

 

Ostavite komentar