Vesti > Hronika

"DALIBORU će se bar znati GROB, a onom JADNOM DETETU..." Meštani ZLOTA kroz SUZE O MONSTRUMIMA koji su ubili DANKU

Daliborovi otac Radoslav i brat Dejan nisu prisustvovali sahrani, jer se nalaze u pritvoru

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Mina Duduković

12/04/2024 > 12:05

podeli vest:

"DALIBORU će se bar znati GROB, a onom JADNOM DETETU..." Meštani ZLOTA kroz SUZE O MONSTRUMIMA koji su ubili DANKU
Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić


Dalibor Dragijević (40), brat Dejana Dragijevića (50) koji je osumnjičen za ubistvo devojčice Danke Ilić (2) u Banjskom polju, sahranjen je juče u selu Zlot kod Bora. Na večni počinak ispratila ga je majka Svetlana i svega nekoliko rođaka.

Daliborovi otac Radoslav i brat Dejan nisu prisustvovali sahrani, jer se nalaze u pritvoru.

Njihov zahtev da im se dopusti odlazak na sahranu je odbijen, ali se među vencima pojavio jedan na kojem je pisalo: "Poslednji pozdrav Daliboru od oca Radoslava i brata Dejana".

Na sahranu Dalibora nisu došle ni komšije porodice Dragijević i ostali meštani Zlota koji su prethodnih dana najavljivali takvu mogućnost "ako su Dragijevići uradili ono za šta ih sumnjiče".

- Ljudi nisu sigurni šta se dogodilo. Ja mogu samo da kažem da, ako su to uradili, oni su stvarno monstrumi koji zaslužuju da ih obese, ali ako nisu, onda neka im je Bog u pomoći. Kada je Dejanu preminuo brat, nisam otišla da izjavim saučešće jer ako je to istina, onda ne želim ništa da njima. Mnogo mi je žao, sva se naježim kad se setim deteta... Daliboru će se bar znati grob, a onom jadnom detetu, ako ga ne nađu, roditelji neće imati gde ni sveću da zapale - kazala je jedna od komšinica porodice Dragijević.

Foto: Tanjug/Vladimir Sporčić

 

Neposredno pre sahrane, policija je blokirala i pretraživala groblje i imanja oko porodične kuće Dragijevića u potrazi za Dankinim telom. Nakon sahrane, intenzivna potraga je nastavljena, ali policija je saopštila da je još uvek neuspešna.

- Pretažene su sve tačke koje su osumnjičeni dosad pominjali kao mesta gde su ostavili Dankino telo, ali pretraga je i dalje bezuspešna - navodi izvor Kurira.

Podsetimo, Dejanov brat Dalibor je uhapšen u subotu, 6. aprila, zajedno s njihovim ocem Radoslavom zbog sumnje da je pomogao bratu da se reši Dankinog tela i premesti ga na zasad nepoznatu lokaciju. U noći između subote i nedelje, Daliboru je iznenada pozlilo i preminuo je u borskoj policiji od posledica srčanog udara.

Ostavite komentar