Vesti > Hronika

POTRESNA SCENA U DOMU UJAKA MALE DANKE: Deca se raduju kada vide NJENU SLIKU na televiziji, pa viču "EVO SEKE, EVO SEKE"

Trenutno se intenzivno proveravaju svi šahtovi i rezervoari obližnjih sela u potrazi za telom Danke

Izvor: K1info/novosti.rs

Autor: Kristina Jokić

12/04/2024 > 09:37

podeli vest:

POTRESNA SCENA U DOMU UJAKA MALE DANKE: Deca se raduju kada vide NJENU SLIKU na televiziji, pa viču "EVO SEKE, EVO SEKE"
Foto: Shutterstock/Facebook printscreen


Danka Ilić prijavljena je kao nestala 26. marta, a tragične vesti potresle su celu Srbiju, region pa i šire. U Brestovcu, selu odakle je Dankina mama Ivana, živi Dankin ujak sa svojom porodicom. 

Dankin ujak otkrio je kako provode dane potrage za Dankom, kao i to kako njegova deca reaguju kada vide Dankinu sliku na televiziji.

- Ujak malene Danke je isključio televizor, jer njegova deca kad god vide izveštaj o nestanku devojčice raduju se i govore: "Evo seke, evo seke" - rekao je izvor za medije.

Podsetimo, istragom je otkriveno da je devojčica ubijena i to je saopšteno 4. aprila. Dete su kolima, kako se sumnja, udarili Srđan Janković i Dejan Dragijević. Nesrećna devojčica je bila živa posle udarca, ali je udavljena.

Otac i brat Dejana Dragijevića su uhapšeni zbog sumnje da su pomagali u zločinu. Dalibor je preminuo u pritvoru, dok je Radetu određen pritvor.

 

Ostavite komentar