Vesti > Hronika

STEFANE, VOLI TE TVOJA MALA MAŠA! Potresna poruka za UBIJENOG MMA BORCA!

Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu

Izvor: K1info

Autor: Ognjen Nestorović

26/02/2024 > 15:27

podeli vest:

STEFANE, VOLI TE TVOJA MALA MAŠA! Potresna poruka za UBIJENOG MMA BORCA!
Foto: Youtube/Printscreen/MMA INSTITUT


Reprezentativac Srbije Stefan Savić (23), osvajač bronzane medalje na svetskom prvenstvu u MMA, ubijen je nakon što mu je nepoznati napadač zario nož u srce posle svađe na Dorćolu u Beogradu, a danas su se njegovi najmiliji okupili na mestu gde je ubijen u njegovu čast.

Porodica i prijatelji zapalili su sveće i ostavili cveće među kojim se našla i jedna rukom pisana poruka na plavom papiru od Stefanove prijateljice.

- Stefane, nismo stigli da pričamo. Želela sam toliko stvari da ti kažem, ali kasno je za to. Znam da me vidiš odozgo i nadam se da si na nekom boljem mestu. Znam da ćemo se sresti opet. Volim te, tvoja mala Maša - piše u poruci na belom cveću ostavljenoj za Stefana.

Podsetimo, Stefan Savić (23), MMA reprezentativac Srbije, ubijen je preksinoć na Dorćolu, u centru Beograda, nakon svađe u jednom poznatom klubu u tom kraju.

Dvojica napadača pojurila su Stefana, naoružani noževima, a kad su ga sustigli na uglu ulica Dobračine i Dunavske, jedan od njih mu je zabio sečivo ispod pazuha, nakon čega su pobegli. Savić je ubrzo iskrvario, a policija je krenula u potragu za osumnjičenima.

Ostavite komentar