Vesti > Hronika

SAHRANJEN svirepo UBIJENI NUSRET: Namalili ga porukom, pa PRETUKLI

Nusret je nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara, njegovo telo nađeno je u bunaru i tada je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo

Izvor: K1info/blic.rs

11/02/2024 > 18:03

podeli vest:

SAHRANJEN svirepo UBIJENI NUSRET: Namalili ga porukom, pa PRETUKLI
Foto: Društvene mreže


Nusret Destanović (28), čiji nestanak se završio tragično kada je njegovo telo pronađeno u napuštenom bunaru u zaseoku kod Tutina, sahranjen je danas u rodnom Đerekaru.

Dženaza namaz počeo je u porodičnoj kući mučki ubijenog mladića, odakle se potom krenulo do džamije u Đerekaru. Od mladića su se oprostili njegovi najmiliji — otac Šemso, majka Fatima, tri brata i tri sestre, kao i mnogobrojna rodbina i prijatelji.

- Nisam mogla da se odvojim od Nusretovog tela. I dalje ne mogu da verujem šta nas je snašlo, kakav gubitak, velika tuga. Nusret je bio mlad, divan momak, dobar, vredan dečko. Od tolikih slobodnih i mladih devojaka, on nađe da bude sa razvedenom ženom, zaljubio se i navukao sebi probleme. Ali opet, zar tako da mu urade? To nisu ljudi, to su zveri - izjavila je rođaka za "Novosti".

Nusret je nestao pre nekoliko dana, da bi 10. februara, njegovo telo nađeno je u bunaru i tada je ustanovljeno da je u pitanju ubistvo, najverovatnije iz strasti ili osvete. Novopazarska policija brzo je reagovala i za vrlo kratko vreme, identifikovala osumnjičene za svirepo ubistvo momka sa Peštera.

Sumnja se da ga je ubio Sead Ž., bivši muž Rijalde H., sa kojim se Nusret viđao.

Kako se sumnja, tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s Rijaldinog telefona. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je želela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umesto očekivanog susreta, dočekala ga je zaseda.

Na dogovorenom mestu, umesto žene, kojoj je lokalna zajednica pre nekoliko godina skupljala novac kako bi joj pomogli oko smeštaja i dvoje maloletne dece, sačekala su ga nekoliko muškaraca koji su ga brutalno pretukli.

Ostavite komentar