Vesti > Hronika

INSTRUKTOR JAHANJA danas na optuženičkoj klupi zbog SILOVANJA MALOLETNIH UČENICA: Ovo su svi DETALJI jezivog slučaja

Na današnjem suđenju trebalo bi da bude nastavljeno sa saslušanjem svedoka

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Kristina Jokić

11/01/2024 > 09:53

podeli vest:

INSTRUKTOR JAHANJA danas na optuženičkoj klupi zbog SILOVANJA MALOLETNIH UČENICA: Ovo su svi DETALJI jezivog slučaja
Foto: Screenshot/društvene mreže


Suđenje instruktoru jahanja Milošu Đukiću, koji je osumnjičen za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica škole jahanja, nastavlja se danas u Višem sudu u Beogradu. Na današnjem suđenju trebalo bi da bude nastavljeno sa saslušanjem svedoka.

Na predhodnom ročištu svedočila je K. Š, koja je detaljno opisala navodno seksualno zlostavljanje, koje je, kako je rekla, doživela kada je imala 17 godina.

Ona je tom prilikom ispričala i da je jednoj devojci koja je maloletna, promenio konja zbog čega je ona pala. Đukić je tada prvi put progovorio u sudnici od kada je počelo suđenje i izgovorio: "Nikada joj nisam promenio konja, nije dobro jahala".

Osumnjičen za silovanje 

Podsetimo, Miloš Đukić je optužen da je izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i pet krivičnih dela Nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja u Barajevu, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela.

Uhapšen je sredinom septembra prošle godine i od tad se nalazi u pritvoru.

On se sumnjiči da je sva pomenuta krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u periodu od 2010. do 2021. godine dok su devojke boravile u klubu radi sticanja veština jahanja.

Sumnja se da je Đukić u decembru 2010. godine, silovao maloletnu devojku, koja je u to vreme imala 17 godina.

Nad devojkom od 15 godina je, kako se sumnja, izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje u junu 2017. godine, a u martu 2018. godine je pokušao da je siluje.

Takođe, postoji sumnja da je nad drugom devojkom od 15 godina u septembru 2021. godine izvršio krivično delo Nedozvoljene polne radnje, kao i nad još dve punoletne devojke u istom vremenskom periodu.

Tokom 2013, 2014. i 2015. godine izvršio je, kako se sumnja, dva krivična dela nedozvoljene polne radnje nad dve devojčice od 13 i 11 godina.

Ostavite komentar