Vesti > Hronika

UŽAS U ZEMUNU! Muškarac NEPRIMERENO DODIRIVAO devojčicu svojih prijatelja

Muškarac se nalazi u pritvoru

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Kristina Jokić

10/01/2024 > 14:45

podeli vest:

UŽAS U ZEMUNU! Muškarac NEPRIMERENO DODIRIVAO devojčicu svojih prijatelja
Foto: Unsplash.com


Muškarac je optužen da je polno uznemiravao devojčicu svojih prijatelja u Zemunu, dok niko od punoletnih nije bio u kući.Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv J.S. (61).

Kako je saopšteno iz ovog tužilaštva, J.S. se sumnjiči da je 18.12.2023. godine u Zemunu izvršio krivično delo Polno uznemiravanje.

On je iskoristio činjenicu da poznaje porodicu oštećene kao i činjenicu da se niko od punoletnih ukućana nije nalazio u kući, polno uznemiravao maloletnu oštećenu neprimereno je dodirujući.

- Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da okrivljenom produži pritvor s obzirom da i dalje postoje osobite okolnosti koje ukazuju da će boravkom na slobodi ometati postupak uticanjem na svedoke, da okrivljenog, nakon održanog pretresa i izvedenih dokaza, oglasi krivim, te da ga osudi na kaznu zatvora u trajanju od jedne godine kao i da mu izrekne meru Zabrane približavanja i komunikacije sa maloletnom oštećenom tako što će okrivljenom biti zabranjen pristup oko mesta stanovanja oštećene na udaljenosti od 100m, te zabraniti mu dalje uznemiravanje oštećene i komunikaciju sa njom u trajanju od tri godine - navodi se u saopštenju Trećeg OJT.

 

Ostavite komentar