Vesti > Hronika

Ko će ODGOVARATI za UŽAS KOD PANČEVA? Čopor pasa IZUJEDAO čak TROJE LJUDI, krenuo i na DETE

Očevidac prepričao jeziv događaj, psi lutalice postaju sve veći problem

Izvor: K1info/telegraf.rs

21/11/2023 > 17:33

podeli vest:

Ko će ODGOVARATI za UŽAS KOD PANČEVA? Čopor pasa IZUJEDAO čak TROJE LJUDI, krenuo i na DETE
Foto: Pixabay.com


Čopor pasa je u Starčevu, u blizini Pančeva, izujedao čak tri osobe na ulici, a kako kaže očevidac, zamalo je napadnuto i dete.

Kako tvrdi meštanin ovog grada u svojoj objavi na Fejsbuku, sam je i prisustvovao događaju, a zamalo su psi napali jedno dete. 

- Danas je čopor pasa u centru Starčeva napao troje ljudi i izujedao ih u roku od pola sata. Lično sam prisustvovao. Izujedali bi i dete da nije bilo dede koji ga je vodio u školu - napisao je on u jednoj Fejsbuk grupi.

Kako je dalje dodao, policija je izašla na teren i napravila zapisnik. Ipak, meštanin smatra da nešto mora da se učini s obzirom na to da su najmlađi najugroženiji. Takođe, postavlja se veliko pitanje ko bi trebalo da odgovara za pse ludalice.

Mnogu sugrađani su se složili sa njim i u komentarima naveli da problem sa psima lutalicama postoji već duže vreme, ali još nije saniran.

Ipak, bilo je i onih koji krive isključivo ljude, jer postoji mnogo vlasnika koji izbacuju pse na ulicu, te oni nemaju drugog izbora osim da ostanu na ulici.

Ostavite komentar

Dina

A zasto su psi na ulucama u tolikom broju? Zato sto se vlasnici koji ih izbace ne kaznjavaju,zato sto vlast ne radi nista po pitanju pasa lutalica,da pune dzepove za to ima para a za prihvatilista nema. Treba strogo sproviditi zakon,imam psa i to je velika odgovornost.

25.11.2023 18:02