Vesti > Hronika

Izgubljen još jedan MLADI ŽIVOT: Mladić se zakucao u trafostanicu u SJENICI

Do nesreće je došlo kada je nastradali mladić izgubio kontrolu nad vozilom , sleteo sa puta i udario u trafostanicu

Izvor: K1info/RINA

Autor: Mina Duduković

21/11/2023 > 14:42

podeli vest:

Izgubljen još jedan MLADI ŽIVOT: Mladić se zakucao u trafostanicu u SJENICI
Foto: RINA


Mladić A.Č. teško povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod groblja u Sjenici uprkos naporima lekara izgubio je bitku i preminuo je.

- On je sa teškim povredama prebačen u užičku bolnicu, gde je operisan. Sve vreme je bio u komi, upućen je hitan apel u kom su traženi davaoci krvi, ali nažalost izgubio bitku za život. Ovo je ogromna tragedija ne samo za porodicu, već i za čitavu Sjenicu. Nestao je još jedan mlad život, velika tuga - jedan od građana Sjenice koji je poznavao nastradalog mladića.

Do nesreće je došlo kada je nastradali mladić izgubio kontrolu nad vozilom , sleteo sa puta i udario u trafostanicu. Automobil je uništen potpuno.

- Delovi automobila bili su razbacani svuda. Bilo je zastrašujuće videti posledice tog sudara - rekao je jedan od očevidaca za portal "Sandžak danas".

Detalji nesreće se i dalje istražuju, uključujući i okolnosti pod kojima je vozač izgubio kontrolu nad vozilom.

Ovaj događaj ponovo pokreće pitanja o sigurnosti na sjeničkim ulicama i putevima, naročito kada su u pitanju mladi i neiskusni vozači.

Lokalne vlasti i saobraćajna policija suočavaju se s pozivima za pojačanim nadzorom i edukacijom mladih o važnosti poštovanja saobraćajnih pravila.

 

Ostavite komentar