Vesti > Hronika

Na slavu DOŠAO NEPOZVAN, PA NASMRT PRETUČEN: 20 dana se borio za ŽIVOT

Oni su u Novom Slankamenu, fizički napali muškarca(68) i naneli mu teške telesne povrede

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Anica Ninković

21/11/2023 > 13:42

podeli vest:

Na slavu DOŠAO NEPOZVAN, PA NASMRT PRETUČEN:  20 dana se borio za ŽIVOT
Foto: ATA Images


U Inđiji su pripadnici MUP operativnim radom, rasvetlili tešku telesnu povredu sa smrtnim ishodom izvršenu 9. oktobra na štetu Milenka L. (68) uhapsili G. J. (43), D. J. (26) i S. J. (18) koji se terete za ovo krivično delo.

Kako se sumnja oni su, u Novom Slankamenu, fizički napali šezdesetosmogodišnjeg muškarca i naneli mu teške telesne povrede usled kojih je preminuo posle dvadeset dana.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti privedeni tužilaštvu.

Preminuli muškarac, navodno, došao nepozvan na proslavu slave Svetog Jovana Bogoslova gde su bili uhapšeni muškarci, prenose domaći mediji. Naime, oni su ga posle svađe isterali iz kuće, a potom mu zadali nekoliko udaraca.

Nije se znalo ko koga tu udara, pa je nesrećni čovek zadobio nezgodan udaraca u predelu kičme. Od zadobijenih povreda nije mogao da se pomeri i prevezen je u bolnicu. Usled komplikacija, posle 20 dana je izgubio bitku za život.

Ostavite komentar