Vesti > Hronika

MASAKRI NA ULICAMA SRBIJE: 6 slučaja NAPADA NOŽEM za manje od 48 SATI

Poslednji slučaj završio se kobno

Izvor: K1info/blic.rs

20/11/2023 > 22:14

podeli vest:

MASAKRI NA ULICAMA SRBIJE: 6 slučaja NAPADA NOŽEM za manje od 48 SATI
Foto: Shutterstock


U proteklih 48 sata oštrim predmetima na ulici nasrtali su muškarci jedni na druge. Poslednji u nizu, ali i jedini koji se završio kobno, dogodio se danas kada je Bogoljub F. (47) u Novom Sadu otišao u policiju i prijavio da je ubio cimera Nikolau N. (38) u blizini Higijenskog zavoda.

Kako je "Blic" nezvanično saznao, Bogoljub je, kako se sumnja, svoju žrtvu Nikolu N. (38) ubo 30 puta nožem od kojih je 18 u srce, deset u leđa i dva puta u noge!

Samo nekoliko sati pre toga, dogodio se incident u Ustaničkoj ulici u Beogradu kod hotela "Srbija". Naime, mladić je izboden, a kako su preneli beogradski mediji, svemu je prethodila tuča. 

Dvojica izbodena u istoj noći

Juče, 19. novembra bilo je najburnije kada su tokom noći dvojica mladića dovezena u bolnicu sa ranama koje su nastale od uboda oštrim predmetom.

Mladić A. P. doveden je u Univerzitetsku dečiju kliniku "Tiršova" nakon što je oko 00.45 časova napadnut u Svetogorskoj ulici u Beogradu. On je zadobio lake telesne povrede.

U isto vreme, u Urgentni centar dovezen je N. Đ. (18) sa teškim telesnim povredama koje su nastale od uboda oštrim predmetom. 

Na jednog nasrnuo kum, na drugog gost

U noći između 18. i 19. novembra muškarac Ž. M. (25) iz Kruševca nakon kraće rasprave ubo je nožem u stomak muškarca (42) inače vlasnika jednog ugostiteljskog objekta, nanevši mu telesne povrede. Policija je ubrzo uhapsila osumnjičenog. 

Poslednji incident u krvavom nizu dogodio se 18. novembra kada je muškarac Filip M. (32) nasrnuo na svog kuma Marka M. (28) u autobusu 96 u pravcu Borče. Marko je tada zadobio posekotine šake i podlatkice.

Ostavite komentar