Vesti > Hronika

Detalji STRAVIČNOG NASILJA u OBRENOVCU: TUKAO je SEKIROM i PENDREKOM, dok je u drugoj sobi sve sušala njegova MAJKA

Nesrećnoj devojci su zbog jezivih povreda lekari morali da izvade slezinu

Izvor: K1info

07/09/2023 > 14:45 >> 14:46

podeli vest:

Detalji STRAVIČNOG NASILJA u OBRENOVCU: TUKAO je SEKIROM i PENDREKOM, dok je u drugoj sobi sve sušala njegova MAJKA
Foto: Shutterstock


Nemanja G. (41) je osumnjičen da je danima svoju devojku Anu M. (36) držao zaključanu u kući, dok ju je brutalno tukao i maltretirao, a od monstruoznih povreda joj je ugrožen život.

Sve se odvijalo od 26. avgusta u Bariču u Obrenovcu.

- On je nju od 26. avgusta držao zatočenu u kući u Bariču, tukao ju je i maltretirao. Devojka je nakon četiri dana uspela da pobegne kod majke u Zemun - navodi izvor Blica.

Kako Blic piše, Nemanja u toj kući živi sa svojom majkom, a prema njihovim informacijamao, ona je bila u kući dok je Ana bila zatvorena i brutalno tučena.

Nesrećna devojka je uspela da se spasi dok je on spavao i pobegla je kod svojih roditelja u Zemun. Zajedno sa majkom otišla je u bolnicu, nakon čega je alarmirana policija. Tada je otkriven uznemirujući slučaj nasilja.

N.G. je saslušan u tužilaštvu i njemu je određen pritvor. On je prilikom saslušanja izneo detaljnu odbranu.

Foto: Freepik.com

 

- Odlučio je da iznese odbranu, negirao je krivično delo i rekao je kako to nije bilo baš tako kako je žrtva ispričala. Naveo je da je ona tek kasnije otišla u bolnicu - navodi izvor.

Kako saznaje Blic, njemu se na teret stavlja krivično delo protivpravno lišenje slobode i teška telesna povreda opasna po život.

Od jezivih povreda koje su devojci nanete ugrožen joj je život, njoj su lekari morali da izvade slezinu.

Nemanja je poznat nadležnim organima i on je ranije osuđivan.

Kurir piše da je žena (36) koja je brutalno mučena danima u kući svog partnera N.G. u Bariču vodila se čak mesec dana kao nestala.

Vodila se kao nestala

Kako je za medije otkrila njena majka, oni su njen nestanak prijavili 24. jula, jer je niko nije video danima, a mesec dana kasnije saznali su za jezivo zlostavljanje koje je nesrećna devojka trpela.

Prema rečima majke pretučene, nesrećna devojka se posle mesec dana koliko se vodila kao nestala javila u policijskoj stanici. Kako tvrdi to je bio 24. avgust. Dva dana kasnije, nesrećna žena prošla je kroz jezivu četvorodnevnu torturu.

Kako je u razgovoru za medije otkrila, njena ćerka je 24. jula otišla od kuće i napisala joj je poruku da se vide za koji dan.

Međutim, dani su prolazili a ona se nije javljala, štaviše niko nije mogao da stupi u kontakt sa njom.

- Prijavila sam njen nestanak policiji. Telefon joj je bio isključen, uzela sam listing poziva i redom sam počela da zovem ljude. Dobila sam jednu njenu drugaricu koja je mi je otkrila gde se moja ćerka nalazi. Uspela sam da je dobijem na telefon, dopisivale smo se i trebalo je da ode u policiju da javi da je dobro i da se obustavi potraga - ispričala je novinarima majka devojke koju je N.G. danima mučio.

Kako ona dalje kaže, svakodnevno je kontaktirala ćerku kako bi se javila policiji, ali je ona u policijsku stanicu otišla tek 24. avgusta.

Foto: Unsplash.com

 

- Tamo je rekla da je dobro i da nema potrebe da je traže. Pretpostavljam da joj je on pretio i nakon toga se desio ovaj užas - priča potresena majka.

Tukao je sekirom

Njena majka je ispričala uznemirujuće detalje povreda koje je njena ćerka imala.

- U sredu (30. avgusta) je došla kući. Ja ne znam ni kako je uspela sva tako ranjena. Pola kose joj fali, oči su joj zatvorene. Tukao ju je sekirom, držao je sekiru u spavaćoj sobi. Tukao ju je i pendrekom sa metalnom kuglom. Šta je moje dete prošlo, kako će ona da živi nakon ovoga... - priča skrhana majka.

Kako je ispričala, njena ćerka je još uvek u bolnici, sa teškim povredama.

- Sve vreme sam imala neku užasnu intuiciju. U petak je primljena u bolnicu, morali su da joj izvade slezinu, pukla joj je bubna opna, dobro da oči nije izgubila kakve povrede ima. Odmah su je primili u šok sobu, doktor mi je rekao da je došla kasnije da ne zna da li bi preživela - priča majka.

Ona dodaje i da je majka nasilnika sve vreme bila u kući.

- Njegova majka je sve vreme bila tu! I ćutala je, pa da li je to normalno? Da neko vrši nasilje u mojoj kući odmah bi reagovala - priča šokirana majka.

Ostavite komentar